Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen érzés nektek amikor egy nő mellét, popsiját, combját stb. fogdossátok?
Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de engem érdekel. Valódi férfiak válaszát várom.2022. febr. 24. 11:08
2/17 anonim válasza:
Olyan tutajos érzés,faszállító.
4/17 anonim válasza:
Neked milyen érzés, amikor egy neked tetsző pasi testét fogdosod? Szerintem nagyjából ugyanarról van szó.
5/17 Lacc80 válasza:
Jó érzés persze. A cici is és popsi is aktiválja az izgalmi állapotot nekem. Egyből küldi az üzenetet a farkamnak, hogy most szex lesz. Jó érzés.
6/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen cici, popsi, comb. Ha szexi, olyan ami nekem bejon akkor nagyon jó érzés, "a fszom erre áll vigyázba". Nyugtat, laktat, mint egy jó étel. Főleg ha hasra fekszik meztelen és olajjal atmaszirozhatom és megdughatom....régi szép idők....
7/17 anonim válasza:
Finom és izgató érzés és jo útána megcsókolni!!
9/17 anonim válasza:
Attól függ kié, illetve szilikonhoz hozzá nem érnék.
10/17 anonim válasza:
Nem lehet leírni, de mikor igazán jó, és vonzódunk is egymáshoz, nemcsak úgy letaperolok valakit, akkor olyan érzésem van, hogy nem győzök betelni vele, kb így tundám leírni. Pl egy dús női természetes cici markolásához semmi más sem hasonlítható, mennyország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!