Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Milyen érzés nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen érzés nektek amikor egy nő mellét, popsiját, combját stb. fogdossátok?

Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de engem érdekel. Valódi férfiak válaszát várom.

2022. febr. 24. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon jó.

Az igényes nők bőre finom tapintású, jó illatú, kelkemes érzés simogatni.

A nőnek, és a férfinak is van egy természetes illata, ami a másik nem számára vonzó.

Nem a parfümökre gondolok, hanem a természetes bőr illatára.

Ettől a férfi begerjed, és puszilgatja, simogatja.

A természetes közegükből kiemelkedő dolgok a legizgatóbbak. Pl ilyen a mell, a popsi.

Én szeretem azt is, ha egy nőnek aranyos kis pici pocakja is van. Össze- vissza puszilgatom.

2022. febr. 25. 10:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó,és izgató dolog. F.
2022. febr. 25. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a világ legjobb dolga egy nőhőz érni, simogatni, tapogatni. Engem nem zavar a szilikon mell sem. Egyszer megkértem egy nőt, hogy engedje meg, hogy megfogjam neki, mert elképzelni sem tudtam, milyen, megengedte.Azt kell írnom, ha nem tudtam volna, hogy szilikon , észre sem vettem volna. Ugyanolyan jó érzés volt megfogni, mint egy eredetit.
2022. febr. 25. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon jó! Alapvetően simogatós-tapizós fajta vagyok! Megteszem amikor csak lehet! F.
2022. febr. 25. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez így van.

Én is un. vanilia tipusú férfi vagyok.

Ezért, akár órákig is eltudom magam foglalni egy szép női testtel.

Mire az ember végig nyalogatja, végig simogatja tetőtől talpig, az bizony eltart egy ideig.

Arról nem is beszélve, hogy bizonyos helyeken az ember lecövekel egy kis időre. 🤭

Még szerencse, hogy bizonyos testrészek, /testrések/ nem cukorból vannak. 😃😄

2022. febr. 25. 22:23
 16/17 Á.Zoli ***** válasza:
Egy kéjtől fűtött felemelő érzés buja érzéki hangulattal 😉👌
2022. febr. 27. 07:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Remek erzes. Es a nonek is ;)
2022. ápr. 12. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!