Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusosok, neked milyen idős pasid van / hány évesekkel szexelsz, és te most mennyi vagy?
Figyelt kérdés
Illetve ha nincs most senkid, akkor most hány éves vagy és hány évessel képzelnéd el magad?2023. dec. 27. 08:12
2/19 anonim válasza:
26 vagyok, 50-60 körül lenne az ideál :)
3/19 anonim válasza:
Nekem a 60+ pasik jönnek be. Nem zsugoriak, benne vannak mindenben. 19f
4/19 anonim válasza:
Mennyitől számít apakomplexusnak? :D 20 évesen max 40 éves korig ismerkedek. Idősebb, de nem lennék biztos benne hogy az már az, vagy idősebbnél számít annak.
6/19 anonim válasza:
56 vagyok Dunaújvárosi. Valaki esetleg fiatal vékony😀
8/19 anonim válasza:
30 vagyok
Vagy egykorú vagy idősebb max 50ig.
Mindig idősebb pasikkal voltam együtt.
9/19 anonim válasza:
Eloszor 19 evesen egy 38 evessel csinaltam. Most 24 vagyok es 40-60, max egy nagyon jol kinezo 70-es pasi a korosztalyom. (p)
10/19 anonim válasza:
Ötvenes férfi vagyok és nálam az számít,ki milyen értelmes és mennyire tudna kezelni egy komoly kapcsolatot.
Nem anyagias,nem kihasználós hanem emberi vonalon.:)
De minimum 25 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!