Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Számotokra milyen az ideális farok?
Figyelt kérdés
Méretre kb. mekkora legyen? Egyenes vagy görbe? Eres vagy sima felületű? A kérdés persze teljesen elméleti. :D2023. dec. 23. 10:07
1/11 anonim 

válasza:

Mindegyik csak a nagy pélóra csorgatja a nyálát...
2/11 anonim 

válasza:

Max. 18 éves, természetesen szőrös, max. átlagos méretű, nem baj, ha kicsit alatta van.
3/11 anonim 

válasza:

Mérete mindegy nekem. Sima és egyenest szeretem legjobban. De igazából az a lényeg, hogy a tulajdonosa jól tudja használni. :D
5/11 anonim 

válasza:

Nekem az ideális, kisebb, vastagabb, és szőrös:-)
Passzív vagyok
6/11 Jani Belucci 

válasza:

15-18 centi, vastagabb, felfelé ívelő, szőrős, nagy golyókkal.
8/11 anonim 

válasza:

Legalább 19-20cm, borotvált. Nekem is pont ilyen szóval jogosan nem keresek olyat akinek kisebb mint nekem xd
21/f
9/11 Jani Belucci 

válasza:

#7: Hogy mi? :D Hogy került szóba egyáltalán a farkam? Ideális farokról volt szó. Megadtam egy méret tartományt. Egyébként meg igen, teleszkópos farkam van, erekciónak hívják a jelenséget. Vagy nálad nincs olyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!