Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Az idealis meret szamotokra 185cm/85kg/20cm ?
Figyelt kérdés
Korral !!2023. nov. 12. 14:37
1/10 anonim válasza:
A kérdés alapján a legfontosabb tényező túl kevés, az pedig az IQ.
Szóval kevés lennél, de nézheted úgy is, hogy a butaságod túl sok.
2/10 anonim válasza:
Ha ezek a számok számítottak volna bármit, akkor hatalmas sorok kígyóztak volna fiatal koromban az ajtóm előtt. 26 évesen is csak úgy veszthettem el a szüzességemet, hogy elkezdtem társkeresőzni, és el is vettem azt, aki nem is annyira tetszett. (180cm/84kg/18 cm voltam) 20 évesen. Ma már csak egy impotens vénember vagyok 112 kiló, és nem lehet megmérni csak lankadtan. Ha gyűrűt húzok a tövére és közben állandóan verem, akkor áll egy kicsit, de akkor nem tudom mivel fogni a centit.
3/10 A kérdező kommentje:
Lanyokhoz szolt a kerdes. Koszonom.
2023. nov. 12. 15:16
5/10 anonim válasza:
A 185 cm sok lánynak túl alacsony.
6/10 anonim válasza:
Mivel én is magas vagyok így minimum egy +5 centi jól jönne meg ezzel arányosan a súly is. Hosszuságra meg szerintem sok lánynak nagy a 20
19L
7/10 anonim válasza:
A 185 cm tökéletes, a súly lehet 90-100 között is, a méret pedig bőven jó ha 15-17 cm. Van férjem, nem kérek privátot
8/10 anonim válasza:
Nekem igen ez az ideális méretkombináció ;)
9/10 anonim válasza:
10 kiló plusszal jobban tetszene, rövid szakáll. Meg ha tudnám, hogy kitartó, többször is bírja, szeret nyalni, stb-stb... Ennyi infó igen kevés. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!