Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel ha a másik hazudik a koráról?
Figyelt kérdés
De nem kevesebbet hanem többet mond.2023. dec. 16. 22:50
11/12 anonim válasza:
Én sem kedvelem, ha valaki nem egyenes. Tíz éve, mikor fejest ugrottam az online ismerkedésbe, hamar belefutottam egy jóképű srácba, 28 évesnek vallotta magát. Utóbb kiderült (nem tőle), hogy már 31 volt. Engem igazából ez nem zavart, de sokat elárult róla ez a kis hazugság, mert alapjáraton nem volt megbízható más téren sem. Vicces volt, hogy időről időre felbukkan azóta is a társkeresőn. Legutóbb tavaly láttam, akkor 31-nek hazudta magát, pedig már 41 volt.
12/12 anonim válasza:
Szerintem elnézhető.Egyébként túl sokat foglalkoznak itt a korral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!