Voltatok már úgy, hogy tudtátok a másik hazudik, de...?
De úgy tettetek, mintha elhittétek volna a hazugságot?
Mit gondoltok, aki hazudott nektek, az elhitte, hogy elhiszitek?
4
Igen, ez amúgy tényleg így van :D
Bírom mikor mesélik, hogy az ő autójuk kb. csak levegőt fogyaszt, mert ők 1 teli tankkal megjárták a Föld-Hold távolságot, én pedig csak bólogatok hogy "húú, ez igen", és közben arra gondolok, hogy most engem akar féltékennyé tenni, hogy neki aztán ilyen jó autója van, vagy tudja jól hogy hazugság és ezáltal azt is tudja, hogy az én autóm biztosan többet fogyaszt, ezért majd elalélok, hogy mekkora király amiért olyan autót vett amilyet :D
Persze ez csak 1 példa volt, de 1000 ilyet fel tudnék sorolni.
Többnyire hagyom az ilyen nyomoroncot, - pláne, ha tét nélkül hazudozik, - hogy lenyomja a kicsi műsorát, aztán hadd menjen dolgára!
Minél hamarabb és gördülékenyebben túljut a kicsi műsorán, annál jobb mindenkinek, - neki van "igaza", nekem meg nyugtom!
Annyit nem ér az ilyen ember a szememben, hogy leszarjam, - nem hogy még nekiállnék konfrontálódni vele a kreténsége miatt!
Napi "boldogság" kipipálva a részéről, aztán tűnjön el a fészkes fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!