Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltatok már úgy, hogy tudtáto...

Voltatok már úgy, hogy tudtátok a másik hazudik, de...?

Figyelt kérdés

De úgy tettetek, mintha elhittétek volna a hazugságot?

Mit gondoltok, aki hazudott nektek, az elhitte, hogy elhiszitek?

2023. ápr. 8. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. ápr. 8. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig így teszek, látszatra, mert nem merek szólni, hogy kamuzik...
2023. ápr. 8. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor amikor egyáltalán nem érdekelt már a másik fél személye. Nem vagyok kíváncsi egyébként olyanokra akik hazudnak.
2023. ápr. 8. 22:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig így teszek, mert szerintem szórakoztató a hazugságot végighallgatni. :D
2023. ápr. 8. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

4

Igen, ez amúgy tényleg így van :D

Bírom mikor mesélik, hogy az ő autójuk kb. csak levegőt fogyaszt, mert ők 1 teli tankkal megjárták a Föld-Hold távolságot, én pedig csak bólogatok hogy "húú, ez igen", és közben arra gondolok, hogy most engem akar féltékennyé tenni, hogy neki aztán ilyen jó autója van, vagy tudja jól hogy hazugság és ezáltal azt is tudja, hogy az én autóm biztosan többet fogyaszt, ezért majd elalélok, hogy mekkora király amiért olyan autót vett amilyet :D

Persze ez csak 1 példa volt, de 1000 ilyet fel tudnék sorolni.

2023. ápr. 8. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Volt. Próbáltam finoman jelezni, hogy lebukott, de ha ragaszkodik a maskarájához, akkor úgy is tudunk társalogni. Nem tudom, hogy mért jó ez neki, de majd elmondja, ha akarja. Én nem fogom kiteregetni az összes lapomat minden kis apróság miatt.
2023. ápr. 8. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nagyobb lódításokat veszem észre, de akkor sem mondok semmit, max annyit hogy 'persze'.. egyszerűen senki életét nem követem olyan pontossággal figyelemmel hogy tudjam mikor hazudnak. Igazából nem is érdekel ha hazudnak.
2023. ápr. 9. 00:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire hagyom az ilyen nyomoroncot, - pláne, ha tét nélkül hazudozik, - hogy lenyomja a kicsi műsorát, aztán hadd menjen dolgára!

Minél hamarabb és gördülékenyebben túljut a kicsi műsorán, annál jobb mindenkinek, - neki van "igaza", nekem meg nyugtom!

Annyit nem ér az ilyen ember a szememben, hogy leszarjam, - nem hogy még nekiállnék konfrontálódni vele a kreténsége miatt!

Napi "boldogság" kipipálva a részéről, aztán tűnjön el a fészkes fenébe!

2023. ápr. 9. 04:04
 9/11 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, többször is.
2023. ápr. 9. 06:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. ápr. 9. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!