Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív pasik passzívat szoktatok találni alkalmi, vagy akár komolyabb kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 08:56
1/13 anonim válasza:
Persze. Ha felmegyek egy oldalra, kapásból rámírnak 10en, hogy kell a farkam.
2/13 anonim válasza:
Találtam mindig alkalmira és komolyabbra is, de mivel jó adottságaim vannak így elég könnyű nekem
3/13 anonim válasza:
Passzívakat könnyebb találni. Aktívak írhattok, ha dugni akartok.
4/13 anonim válasza:
Aktívként csak komolyabb céljából szerettem volna ismerkedni, hát nem jött össze.
Már a második levélben előjöttek a méretek,stb. Itt zártam is az áramkört :)
Ja,ami fontos,sosem szuper,hiper,ropogós passzívat kerestem - hanem emberileg értékeset, kulturáltat.
Lehet ezért velem van a baj, de sajnálom...
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem is írhattok!
2023. dec. 16. 10:18
6/13 anonim válasza:
Nekem nem jön össze az aktivval a találkozó. :(
Nem találtam olyat akivel sikerülne.
8/13 anonim válasza:
Nekem komoly kapcsolatra eddig még nem sikerült.nem piccsogni szeretnék ,de tényleg a szexrandiknak meg a nagyon laza ,érzelemmentes, szexközpontú kapcsolatoknak a "szezonja "van.nahvén ebbe a sorba nem állok be.
9/13 anonim válasza:
Uni vagyok, igazából bármilyen szerepre jó lenne partnert találnom, tényleg csak szexre
ahj
10/13 anonim válasza:
#4 Te már a kihalóban lévő emberfajta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!