Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen indokkal tudtok ellógni a párotok elől alkalmi kapcsolatra? Mennyi időre? (Pár óra vagy ottalvós, esetleg több napos?)
Eleinte azt mondtam, egyedül megyek el hétvégére (ez teljesen hihető, ugyanis tényleg előfordult ilyen még mielőtt szeretőm lett volna), kipihenni a gyerekeket.
Aztán volt hogy az unokatesómhoz mentem "hivatalosan", bár általában őt is meglátogattuk olyankor a pasimmal (régi barátok)
Aztán több napos motoros kirándulásokra mentünk együtt, 4-5-en, ott nem kellett hazudni.
Pár hónapja már nem hazudok, csak bejelentem hogy nem leszek hétvégén. A gyerekek ha kerdezik, mondom nekik, hogy vele leszek. A férjem nem kérdezi. A házasságunknak már egy ideje annyi, szóval most már nincs jelentősége.
Tippek a jó alibihez:
- Olyan dolgot válassz amit amúgy is csinálsz, s egyébként is külön voltál.
- Amikor az adott ok miatt távol vagy akkor NE mindig a szeretődhöz menj, hanem hébe-hóba, mondjuk 2-3 alkalomból 1x.
- Telefonon nyomkövető kikapcsolandó.
- Fejben gondolt át milyen alibielemek kellenek, s mi az amin megbukhatsz (nyomok, óvszer stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!