Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek túlnyomó többségénél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek túlnyomó többségénél tényleg nem működnek hosszútávon a monogám kapcsolatok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 11. 12:05
1 2 3
 21/25 everlight ***** válasza:
79%
Heteroknál se nagyon működik ha azt nézzük hány válás történik egy évben megcsalás miatt.
2023. dec. 15. 23:09
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

Amit itt az elején felvetettek, érdekes kérdés. Ha én valakit szeretek, akkor azt vállalom. Akár tetszik a környezetemnek, akár nem. Megvernek? Jó. Megy a feljelentés, nem csak testi sértésért, hanem gyűlöletbűncselekményért is. Felőlem az atyaúristen is mondhatja, hogy ne merjem megfogni a párom kezét, annál engem keményebb fából faragjak, hogy besz*rjak pár homofób idiótától. Az vagyok, aki vagyok. Dühösek lesznek? Majd lenyugszanak. :D Ennyi, meg egy bambi. :D És eddig bárkivel voltam kapcsolatban, szerencsére sikerült ezt a mentalitást átadnom a páromnak. Most sajnos nincs ugyan senkim, de most is ugyanezt tenném.

23/p

2023. dec. 16. 08:44
 23/25 anonim ***** válasza:
93%

Már idősödő vagyok, de így volt, amikor volt párom,mint ahogy a 22-es is leírta.

Kimutattam felé mindenhol,hogy szeretem és fontos nekem.Ha lesz ismét párom, felé is kimutatom majd.Sosem érdekelt és nem fog érdekelni más véleménye.

54 F

2023. dec. 16. 10:12
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
A nem melegeknél sem nagyon működnek.
2023. dec. 16. 23:23
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Most volt osvath zsolt es patrik "eskuvoje" szeptemberben. Ok is reg egyutt vannak. Szoval nem lehetetlen nyilvan, itt is vannak ellenpaldak a valaszok kozott. De valljuk be nehez megfelelo embert talalni
2023. dec. 17. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!