Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a homoszexuálisak a saját nemükhöz vonzódnak, akkor saját magukhoz is?
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 18:11
3/12 anonim válasza:
Úgy ám, minden időnket együtt töltjük, nincsenek titkok, semmi vita, imádjuk egymást, évtizedek óta együtt is élek önmagammal. Ha meg is tudnám dugni magam, tökéletes kapcsolat lenne...
4/12 anonim válasza:
Mert a heterok sose verik maguknak ki igaz?
5/12 anonim válasza:
Persze , én a tükör előtt szoktam verni
6/12 anonim válasza:
Nem, a véresen komoly önmagunkhoz való szexuális vonzalmat autoszexualitásnak hívják és nem egy kellemes állapot, az egyénnek szörnyen tönkre tudja vágni a szexuális életét. Az, hogy van egy testképem, és látom, hogy szép a testem, nem azonos a szexuális vonzalommal, közel sem.
7/12 anonim válasza:
Én fel szoktam izgulni saját magamra, szinte jobban mint másokra.
8/12 anonim válasza:
Ez félelmetes, de komolyan. :)
9/12 anonim válasza:
Aki felizgul magára van egy kis nárcisztikus hajlama , amúgy néha nekem is :D
10/12 anonim válasza:
Annyira szexi vagyok hogy igen 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!