Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek reális, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek reális, hogy egy celeb rádír ismerkedési célzattal Instagramon? Vagy kamu lehet?

Figyelt kérdés

A közelmúltban rám írt egy hitelesített profilú személy Instán, DM-ben, a lényeg, hogy ismerkedni szeretne. Én ugyan nem hallottam eddig róla, de utánanéztem, elvileg Magyarországon ismert személyiségről van szó.

Arról nem találtam infót, hogy meleg lenne, és szerintem az én oldalamról vagy követéseimből sem lehet következtetni arra, hogy én az lennék. Pár száz követőm van mindössze, nyitott profillal.

Szerintetek ez reális lehet? Szimpatikus, jó pasiról van szó, benne lennék az ismerkedésben, de nekem fura, hogy valami celeb csak így ráír valakire. Feltörhették esetleg az oldalát vagy valaki engem akarna szivatni?

2023. dec. 4. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A minap rám írt az "Orbi Tál Is Hiteles" nevű hírhedt júzer, hogy nyalni akarja a seggemet. Folyamatban van. Előtte meg bekaphatja!
2023. dec. 4. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy erre rábólintott! Így játszottunk olyat, hogy Bólint Szolga. A Bólint Gazda meg én vagyok, tudod...
2023. dec. 4. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Írt már rám celeb, előfordulhat ilyen. Ők is ugyanolyan emberek, mint bármelyikünk innen.

(Megelőzendő: nem, még privátban se osztom meg senkivel, hogy ki volt az, ő nem hozta nyilvánosságra az orientációját, én se fogok neki bekavarni semmiképp, főleg, mert nagyon normális volt - nem lett belőle semmi, de egy kellemes beszélgetés kialakult, csak nem egymást kerestük.)

2023. dec. 5. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!