Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek reális, hogy egy celeb rádír ismerkedési célzattal Instagramon? Vagy kamu lehet?
A közelmúltban rám írt egy hitelesített profilú személy Instán, DM-ben, a lényeg, hogy ismerkedni szeretne. Én ugyan nem hallottam eddig róla, de utánanéztem, elvileg Magyarországon ismert személyiségről van szó.
Arról nem találtam infót, hogy meleg lenne, és szerintem az én oldalamról vagy követéseimből sem lehet következtetni arra, hogy én az lennék. Pár száz követőm van mindössze, nyitott profillal.
Szerintetek ez reális lehet? Szimpatikus, jó pasiról van szó, benne lennék az ismerkedésben, de nekem fura, hogy valami celeb csak így ráír valakire. Feltörhették esetleg az oldalát vagy valaki engem akarna szivatni?
Tuti, hogy kamu.
Fordítva tudnám csak elképzelni, tehát valami celebre írnak rá, hogy legyen kamaty.
Ők minek írnának más emberekre. :D
Rám amerikai is írt egyszer, bár úgysem hiszitek el úgyhogy mindegy
Nyilván ez egy nagyon kivételes alkalom volt
Ha magyar gyökér celebek írogatnak, az semmi
"DM-ben"
Én tusfürdőt szoktam ott venni.
#1: Ungár Petivel én is beszélgettem párszor. Ééérdekes élőlény az egyszer biztos. De engem baromira taszít, mint ember, úgyhogy szintúgy nem lett belőle semmi.
Visszatérve a kérdésre simán előfordulhat az ilyen. Ők is emberek, nekik is kell társ, és kicsi ez a Magyarország nevű falu, főleg ha meleg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!