Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda pasiént van esélyem?
Figyelt kérdés
Vagy hagyjam a témát és ne próbáljam ki...2023. dec. 3. 10:04
1/12 anonim válasza:
persze egy ugyancsak ronda pasinál :D
2/12 anonim válasza:
persze hogy van, egy bzibarban biztos valaki jol seggbe durrantana ha eleget iszik
3/12 anonim válasza:
Engem ilyenek nem érdekelnek, mármint, hogy a másik csúnyának gondolja magát, inkább szeretném elérni nála, hogy ne érezze így. Ha a lelke rendben van, akkor szívesen ismerkednék vele mindentől függetlenül, illetve ha tudja hogy kell szeretni akkor meg főleg, ha még arcszőre is van és magas is az meg külön jó.:-)
Bp25 (és nem, én nem érzem magam csúnyának…:-) )
4/12 anonim válasza:
A fenék az fenék, mindegy, milyen a másik vége.
5/12 anonim válasza:
Szerintem el kéne felejteni ezt a "csúnya vagyok"felkiáltást!Biztos van olyan akinek te jönnél be.Nem azért nehéz társat találni mert csúnya vagy!!!!!!Mindenkinek nehéz,ez a mai világ ilyen.
6/12 anonim válasza:
4 -es ! Van egy pulikutyám beteheted neki ha ennyire mindegy neked mi van a másik végén 😂🤣
7/12 anonim válasza:
Biztosan nem vagy ronda, csak lehet kicsit kevés az önbizalmad. Próbálj dolgozni magadon, foglalkozz a testeddel, légy igényes. Ez fog adni egy önbizalmat, és ha már a kisugárzásod figyelemfelkeltő, nem lesz gondod a párkereséssel. Hajra!
9/12 anonim válasza:
Tudod van az a mondás ,hogy megtalálja zsák a foltját
10/12 anonim válasza:
A másik véged még segíthet. Mekkora a farkad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!