Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek után mennyi esélyem lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mennyi esélyem lenne?

Figyelt kérdés

A sztori lényegében annyi, hogy középsuliban volt egy osztálytársam akivel akkoriban nagyon jóban voltunk, utolsó évben elmondta nekem hogy meleg és bejövök neki, én ekkor visszautasítottam mert nem akartam hogy a többiek is megtudják hogy biszex vagyok ( neki elmondtam mielőtt ő elmondta volna mit szeretne tőlem)

Ezután kissé kellemetlenül érezte magát a társaságomban és kezdett megkopni a baráti viszonyunk, majd ő összejött egy sráccal és azóta több kapcsolata és alkalmija is volt.

Azóta rájöttem (voltam sráccal) hogy mit is hagytam ki és szeretnék felé nyitni de nem tudom hogyan ennyi idő után, azt sem tudom ő vevő lenne e rá, mivel alig találkozunk és ritkán beszélünk

Ti mit gondoltok erről? Hogyan próbálják meg erről beszélni és mikor? Hívjam el valahova? Először csak általánosságban beszélgessek vele?

26/f

2023. jún. 26. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit akarsz?

Kapcsolatot vagy pár alkalmas szexet?

2023. jún. 26. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszinteség + nyíltság = eredmény

Amit ide leírtál mondd el neki.

2023. jún. 26. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ha nyíltan elmondod neki, hogy anno azért nem akartál vele kezdeni, mert... de most meg... akkor szerintem sima :) de nyilván ne ezzel "támadd le"* hanem csak írj rá, és ha ugy alakul a beszélgetés vagy a tali, akkor nyílj meg neki.

És ha most (is) mindkettőtöknek tetszik a másik, akkor akármi is lehet :)

Hajrá.

2023. jún. 26. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"nyílj meg neki"

Úgy ám, sok síkosítóval. :)

2023. jún. 26. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Én is voltam hasonló helyzetben - a haverod cipőjében -, és ėn valószínűleg offolnálak.

Szerintem éld meg mással a homoerotikus vágyaidat, a srác jobban jár nélküled.

2023. jún. 26. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen jó hogy ha őszintén el mondod neki ezt az egészet

És esetleg el hívod valahova ott beszéltek meg.

Aki vállalja magát nem szívesen lesz egy titkos szerető, önmagát többre tartja.

2023. jún. 26. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Szeritnem nincs esélyed.

Lehet itt jönni közhelyekkel, meg a romantikus cukormázzal, de az a helyzet, hogy ő már továbblépett és már nem is vagytok olyan nagyon jóban. Azon kívül hogy jól fölkavarod az életét, miben reménykedsz pontosan?

Én speciel nem csak hogy nem fogadnék el egy ilyen közeledést, de még sértve is érezném magam, mert ez eléggé úgy hangzik, hogy próbálsz leakasztani a szögről.

2023. jún. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!