Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz fiúk között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz fiúk között ismerkedni?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy nem mehetek oda csak úgy bárkihez aki megtetszik.

De egy idő után mindenki eltűnik, nem akarnak találkozni. Aki igen az is csak dugni akar.

2023. dec. 2. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Szexhavert se egyszerű. Bár én boldog vagyok van pár fix, de a többség nem mondja meg ha valami nem oké hanem sunyiban eltűnik.
2023. dec. 3. 10:05
 12/14 Jani Belucci ***** válasza:
84%
Mert sokan küzdenek ilyen-olyan mentális, lelki problémákkal. Sokan nagyon máshogy növünk fel, mint hetero társaink. Nehéz megküzdeni a mássággal. Öngyűlölet és önbizalomhiány mellett pedig nem könnyű egészséges kapcsolatokat kialakítani. Rengetegen vannak akik nem merik felvállalni, úgy meg rejtegetni kell a kapcsolatukat. Ezért aztán könnyebb út, ha csak alkalmi kalandokba keverednek. Az sem segít, hogy az online térbe szorult ismerkedés világa erősíti a húspiac hatást. Ha már picit is nehézzé válik egy kapcsolat, akkor mennek tovább, mert hogy úgy is mindig van másik.
2023. dec. 3. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os válasszal teljesen egyetértek.10-es hez annyit ,hogy nyilván vannak kivételek.Azért azt ne felejtsük el ,hogy sokan erős érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnének ,és nem egy alkalmi ,vagy esetleg rendszeres szexkalandot.Szerintem a kettő teljesen más !!!
2023. dec. 3. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

9 es válaszoló

Jó lenne :)

Milyet keresel?

2023. dec. 3. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!