Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz fiúk között ismerkedni?
Most nem arra gondolok, hogy nem mehetek oda csak úgy bárkihez aki megtetszik.
De egy idő után mindenki eltűnik, nem akarnak találkozni. Aki igen az is csak dugni akar.
Nem vállalják magukat, kapcsolatot így igen rizikós fentartani.
Férfiak jobban szeretnek ágról ágra szállni,de nem mindenki.
Túl nagyok az elvárások.
Nem járok sajnos sikerrel én sem. De a türelmem etekintetben végtelen, én egyedül is megállok a lábamon, nem kell támaszték. :) Nem is támasztékot keresek, hanem társat, az meg nehezebb ügy, mert ahhoz érzelmi érettség is kell, és elég gyorsan lerí, ha az valakinél nincs meg. :)
23/p
Társat egyik korosztályban sem érdemes már keresni,mert az emberek egymáshoz való hozzáállása, viselkedése, egyáltalán a kapcsolatról való nézete teljesen tartalmatlanná vált.
Neten él mindenki,képtelen a többség nemhogy érzelmi kötődésre, de egy értelmes beszélgetésre sem.
És igen, ahogyan a 6-os is írta, érzelmi érettség ! Ami sokszor egy 40 felettiben sincs meg...:/
44éves vagyok
Nem értek egyet az előttem szólókkal.
Elvált heteró barátaim nagyon hamar találnak maguknak társat, akivel együtt tudnak élni.
Max 1hónap, alatt.
Mindenkinek van autója, saját háza lakása,mert ügye már ez is számít.
Én még egy randit se tudok őssze hozni, csak nős pasik vannak a Korosztályomban.
20-25éves korosztályból sokan keresnem de ők valóban csak alkalmit szeretnének mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!