Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz fiúk között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz fiúk között ismerkedni?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy nem mehetek oda csak úgy bárkihez aki megtetszik.

De egy idő után mindenki eltűnik, nem akarnak találkozni. Aki igen az is csak dugni akar.

2023. dec. 2. 21:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Amiért lányok között
2023. dec. 2. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert majdnem mindenki a virtuális világban éli ki magát.....
2023. dec. 2. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem vállalják magukat, kapcsolatot így igen rizikós fentartani.

Férfiak jobban szeretnek ágról ágra szállni,de nem mindenki.

Túl nagyok az elvárások.

2023. dec. 2. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Hát sajnos tapasztalom én is... Már az is csoda, ha visszaválaszolnak, például Tinderen. Így nehéz bármit is kezdeményezni.
2023. dec. 2. 22:54
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Ez ilyen sajnos....türelem kell de abból nagyon sok.
2023. dec. 2. 23:22
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem járok sajnos sikerrel én sem. De a türelmem etekintetben végtelen, én egyedül is megállok a lábamon, nem kell támaszték. :) Nem is támasztékot keresek, hanem társat, az meg nehezebb ügy, mert ahhoz érzelmi érettség is kell, és elég gyorsan lerí, ha az valakinél nincs meg. :)

23/p

2023. dec. 3. 03:13
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Társat egyik korosztályban sem érdemes már keresni,mert az emberek egymáshoz való hozzáállása, viselkedése, egyáltalán a kapcsolatról való nézete teljesen tartalmatlanná vált.

Neten él mindenki,képtelen a többség nemhogy érzelmi kötődésre, de egy értelmes beszélgetésre sem.

És igen, ahogyan a 6-os is írta, érzelmi érettség ! Ami sokszor egy 40 felettiben sincs meg...:/

2023. dec. 3. 04:46
 8/14 -remete- ***** válasza:
76%
Nincs különbség a heteró ismerkedésnél se. Ez ilyen. Zömével alkalmikat keresnek. Nehéz tartost szexpartnert keresni. Pl uni vagyok ismerkedésnél elmondom oda vissza szeretem ha össze is jön az alkalom akkor derül ki a partner csak egy poziciót szeret és egyből jönnek a szabályok. Miért baj ha én is szeretném élvezni dolgot ne csak a partner. Szóval az egyik oldalam kielégül de másik nem.
2023. dec. 3. 06:03
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

44éves vagyok

Nem értek egyet az előttem szólókkal.

Elvált heteró barátaim nagyon hamar találnak maguknak társat, akivel együtt tudnak élni.

Max 1hónap, alatt.

Mindenkinek van autója, saját háza lakása,mert ügye már ez is számít.

Én még egy randit se tudok őssze hozni, csak nős pasik vannak a Korosztályomban.

20-25éves korosztályból sokan keresnem de ők valóban csak alkalmit szeretnének mind.

2023. dec. 3. 08:08
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon könnyű, sportos vagyok meg fiatal szóval tapadnak rám a palik bőven
2023. dec. 3. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!