Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen szexuális jellegű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexuális jellegű ajándékot vegyek a heteró barátomnak Karácsonyra (egyáltalán jó ötlet?)?

Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 10:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Én egy szexjátékkal úgy érezném hogy túllépek egy határt. Amit vennék heteró barátnak az max egy viccesen kinéző felfújható guminő. Olcsó, vicces, ha nagyon akarja később használni, akkor megtalálja rá a módját.
2023. nov. 30. 00:00
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Ez elég erős célzás.. ne csodálkozz ha utána kerülni fog. Az fog neki ebből lejönni hogy akarsz tőle valamit, még akkor is ha nem így van.

Esetleg valami vicces apróságot pl egy poló amire az van írva hogy "egy évvel közelebb jerüktél ahhoz ne álljon fel többet" vagy valami ilyesmi. De az ég szerelmére nehogy egy férfi tangát vagy vibrátort vegyél neki...

2023. nov. 30. 03:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Értem. Kár, mert ezen a területen is kaphatna valami hasznosat.
2023. nov. 30. 09:14
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Te komolyan nem vagy normális.. mégis mire gondoltál? egy pénisz alakú nyalókára? Egy HETERO férinak?
2023. nov. 30. 09:20
 15/23 anonim ***** válasza:
63%

Ne foglalkozz a sok prűd emberrel, akik sose jártak még szexboltba🤦🏼‍♂️

Miért lenne utalás ha veszel neki egy műp*nát vagy valami hasonlót…

Pont ez áll a legtávolabb a melegségtől

2023. nov. 30. 09:29
 16/23 A kérdező kommentje:
Én sem értem a felháborodást. Elég szerény értelemre vall, amit páran leírtak, de mindegy. Nem akarom kockáztatni a barátságát, és ha ilyen emberekből áll a társadalom egy része, mint ezek, talán őt is megfertőzték. Kár.
2023. nov. 30. 09:38
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

a heteró palik nem annyira hisztisek mint itt a legtöbb meleg a kommentelő.

ha jóba vagytok nyugodtan vedd meg max nevet egyet rajta.

a kommentelők nagyrészének nincsenek heteró barátai amit meg is értek, melegként én sem barátkozok ilyen viráglelkű emberekkel

2023. nov. 30. 10:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarsz neki mindenáron szexuális jellegűt venni?
2023. nov. 30. 11:04
 19/23 A kérdező kommentje:

17: Köszönöm az együttérzést, jólesik. Remélem, vannak még ilyen emberek, mint te. :o)

18: Gondoltam, jópofa és hasznos is lenne neki. Ő úgysem kéne ilyent magától szerintem, így pedig érezné, hogy fontos a barátsága és gondolok rá.

2023. nov. 30. 11:10
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

"és ha ilyen emberekből áll a társadalom egy része, mint ezek, talán őt is megfertőzték."

már ne haragudj, de már a kérdésben is szerepel, hogy ez vajon jó ötlet e. Innentől kezdve lehet hibáztatni mindenkit, de ezt gondolják az emberek. Azért válaszolnak neked, hogy segíteni próbáljanak. Te azt vagy megfogadod vagy nem. De emiatt ócsárolni a válaszolókat, mert leírták a véleményüket és nem egyezik a tiéddel, teljesen hülyeség. Nem muszáj elfogadni, de ezt mondta a többség.

Simán lehet hogy jól fog elsülni, te ismered a haverodat, mi csak annyit tudunk hogy van barátnője akivel ritkán találkozik te meg adsz neki egy szexjátékot. Sok sikert!

De ha nagyon akarod tudni hogy mit reagálna a többség akkor ne meleg kategóriában próbálkozz hanem kérdezz meg heteroszexuális srácokat az oldalon hogy nekik hogy tetszene.

2023. nov. 30. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!