Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A heteró pasik nagy része...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A heteró pasik nagy része szereti-e egyáltalán a nőket?

Figyelt kérdés

Mármint mint embert, nem csak szexuális értelemben?

Sokszor hallok heteró pasikat a barátnőjükről, feleségükről beszélni, úgy, hogy egyszerűen nem értem miért vannak velük egyáltalán.

Ez miért ilyen normalizált, hogy a férfiak kb gyűlölik a párjukat, megvetik a hobbijait, vagy egyáltalán bármilyen nőies dolgot kifiguráznak, pocskondiáznak ok nélkül?

Illetve az, hogy ha a dugás mint lehetőség nincs az asztalon, nagyon sok férfi tradédiának, sőt személyes sértésnek éli meg ha egy nő egyáltalán szóba áll velük, akár mint barát, akár mint futó ismeretség, sírnak, hogy friend zone így meg úgy.

Nőt viszont eddig egyet se hallottam arról panaszkodni, hogy X hónapot vagy évet beleölt egy "barátságba" amiről kiderült, hogy csak nyakatekert bepróbálkozás volt, és a másik fél igazából lesz@rja mint embert, csak kefélni akart...

Mit gondoltok erről?

2022. dec. 10. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen szeretjük.
2022. dec. 10. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Biztos sokan vannak így vele. Én például eddig mindent lányt nagyon szerettem, (sőt sokkal jobban, mint bármi mást ezen a világon) akihez közöm volt bár igaz, hogy nagyon kevés ilyen ember volt.

Én úgy vagyok vele, hogyha valakivel vagyok akkor megérdemli, hogy boldognak akarjam látni és megtegyem ezért azt amit megtudok. Egy párkapcsolat erről szól.

2022. dec. 10. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A nőktől ugyanúgy rengeteg gyűlölködő megjegyzést lehet hallani a férfiak/pasijaik felé. Az én tapasztalatom meg az, hogy a középkorú nőknél szexistább emberi kategória kevés van, mivel leginkább tőlük hallottam ocsmányságokat - de látod, ez a személyes tapasztalat buktatója. Vagy nem tapasztalatod meg a másik oldalt vagy nem úgy (pl. fel se tűnik, ami a támadott félnek meg igen)
2022. dec. 10. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Elárulom neked,hogy a nők ezerszer rosszabbak. Nekem volt olyan lány barátom aki egy 7 éves barátságot dobott a kukába,mert az egyik pasija féltékeny volt rám ( ok nélkül )

Egy másik 3 évet dobott így el ugyanez volt a szitu. Szóval a nőknek ennyit ér egy barátság. Még egymás pasijára is ráhajtanak simán hátbaszúrják egymást

2022. dec. 10. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kölcsönös akkor igen.
2022. dec. 20. 07:45
 6/6 NTBS ***** válasza:
Igen, én szeretném, csak nem hagyják magukat.
2022. dec. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!