Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek egyáltalán tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán tényleg heteró férfiak? Hány százalék lehet az, aki érzelmileg egyáltalán nem heteró, csak a dugásra kell neki nő?

Figyelt kérdés

Ha megnézzük, a férfiak nagy része csak a nők testét szereti, nem a nőket magukat.

Mindegyik félrekúr, mint embert utálja a feleségét, hazudik a barátnőjének, sőt kifejezetten gyűlöli a nőket.

A minap hallottam, hogy egy srác mondta a haverjának, hogy bárcsak léteznének nők akik agyra férfiak.

Szerintetek mennyire heteró gondolat ez?

2021. nov. 25. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg rossz társaságban mozogsz, ha csak ilyen férfiakkal vagy körülvéve, nekem szinte minden közeli férfi ismerősöm szereti a nőket, nem csak a testüket. Nyilván ehhez olyan nőkkel kell ismerkedni, akiknek van agya, amit szeretni lehet.
2021. nov. 25. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

akikről te beszélsz azok az utolsó senkiházi lúzerek

egy férfi tiszteli és megbecsüli a barátnőjét és nem csalja meg fűvel fával

2021. nov. 25. 10:49
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

"A minap hallottam, hogy egy srác mondta a haverjának, hogy bárcsak léteznének nők akik agyra férfiak.

Szerintetek mennyire heteró gondolat ez?"

Teljes mértékben. A nemünket a testi dolgaink határozzák meg (kivéve esetleg a transzneműek, de ők a születéskori nemi szerveik jelenlétével sem tudnak mit kezdeni). Szóval ha te szeretsz motorozni, szerelni, horgászni, focimeccsre járni, sörözni, stb stb. és pinád van, akkor nő vagy, aki pedig férfiként hozzád vonzódik, az hetero (vagy ha a férfiakhoz is vonzódik, akkor biszex).

2021. nov. 25. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, az egész amit összehordtál baromság.
2021. nov. 25. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Ez megint az a hülye lesz, aki mindenáron meg akarja magyarázni hogy a heteró pasik is szopnak más pasikat.
2021. nov. 25. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Na mert sok nő nem ugyanígy van a férfiakkal? :D Hisz abból áll az életük hogy a pasikat ócsárolják, tisztelet a kivételnek. Ez ilyen dolog. Egymás testére vágyunk, a lelki kapcsot iszonyatosan nehéz megtalálni, ez így van mióta világ a világ, ettől senki se számít melegnek.
2021. nov. 25. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Engem az exem csalt meg és több nőt ismerek, aki megcsalta a párját, mint férfit. Nehogy már add itt az áldozatot, a nők semmivel sem jobbak a férfiaknál.

F31

2021. nov. 25. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Nemléteznek.

Na jócakat,aludj jól.

2021. nov. 25. 12:00
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Kemények vagytok:D szzemélyes tapasztalatokból a fél fajra következtetéseket levonni:D

Én megértem, ha valakinek rossz tapasztalatai voltak. De mi lenne, ha ezt mondaná, nem pedig azt, hogy amásik milyen köcsög, rosszindulatú?

Én csak pár embert ismerek aki rosszindulattal vagy kimondottan gyűlölettel viseltetik az ellenkező nem irányába. És mind itt a GYKn van:D a valós életben egy ilyen ismerősöm sincs, pedig ismerek azért pár embert..

2021. nov. 25. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
Én rendesen hetero vagyok. A kérdés második felét meg nem értem
2021. nov. 25. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!