Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most mit csináljak vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Mindketten egyetemisták vagyunk, ugyanazon a szakon, és mindketten melegek vagyunk, és még ugyanott is dolgozunk, csak külön helyen. Kb öt éve láttam társkeresőn, akkor be is próbálkozott, de akkor nagyon messze voltunk egymástól, úgy hogy nem nagyon adtam neki esélyt akkor. Tavaly első nap mikor megláttam, teljesen megváltozott, közelebb lakik és nagyon helyes lett, de kissé hisztis, bár sem vagyok jobb ezen téren. Sokat segített, panaszkodtam neki sok dologról, egyikünknek sem volt zökkenőmentes múltja, és sorolhatnám. Viszont nem lehet rajta kiigazodni. Néha simán elbeszélgetünk, néha meg alig lehet kihúzni belőle pár szót, és ha válaszol is rá valamkt, az sem teljesen vissza. Pár hete megkérdeztem hogy mi a véleménye rólam, azt mondta hogy nincs semmi különös mivel nem ismer, utána üzenetben megkérdeztem hogy valamikor összefuthatnánk, de nem válaszolt semmit sem rá. Deaz egyetemen is ezt csinálja. Egyiknap leáll mindenkkvel beszélni meg hülyéskedni, másnap meg totál befordulva zenét hallgat. Próbálom felvidítani, de nem esik le hogy mennyire sikerült, nem vagyok jó testbeszédben.

2023. nov. 29. 02:26
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Mivel ezer oka lehet, nehéz kitalálni módot arra, hogy jobban megérthesd az ő működési módját. Az ezer ok közül az egyik, hogy esetleg mániás depresszióban szenved.
2023. nov. 29. 03:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szard le
2023. nov. 29. 06:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kell neked egy ilyen hangulat ember?

Elég sok türelmet és kitartást felemésztenek. Én nem erőltetném

2023. nov. 29. 08:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz magadnak rosszat?

Tudod kinek lenne kedve elviselni a hangulatingadozásait..

2023. nov. 29. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Leírások alapján

Közömbös vagy neki

Nem értem minek erölködsz nála

Hagyd békén, engedd el

2023. nov. 29. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

energiavámpír, hisztis, hangulatember

Ne pazarold rá a fiatalságod.

2023. nov. 29. 10:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy sajna nekem is vannak hangukatingadozásaim és bűmtudatom lenne ha letojnám. Vagy ez csak jót tenne nekem?
2023. nov. 30. 01:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miert ez a mostani allapot ez jo? Enis voltam hasonlo helyzetbe de leszarás le belole mert beleuntam az egeszbe
2023. nov. 30. 06:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
7. Az, hogy az embernek vannak hibái, nem jelenti azt, hogy olyan párt kellene tolerálnia, akinek számára nem elfogadható, vagy nem egészséges hibái vannak.
2023. nov. 30. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!