Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúm passzív, én uni. De...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúm passzív, én uni. De vágyom hogy engem is megdugjanakm mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van valaki akivel ismerkedek. Ő passzív én uninak mondom magam. Bár én is úgy érzem. Hogy kb 3/4ben passzív vagyok. Szóval vágyok arra hogy megdugjanak. De ő 100%kig passzív. Fogadjam el hogy valószínüleg csak én fogok dugni. Vagy próbáljak meg rákérdezni hogy esetleg nem próbálna meg nekem is örömet okozni. Ui: egész életem során még sohasem éreztem ilyet mint iránta. Úgyhogy ezért ilyen fontos ez!

2023. júl. 23. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha farokkal nem is menne neki, dildóval megdughat.
2023. júl. 23. 22:32
 2/8 DominikX ***** válasza:
90%

Nekem ezért van beállítva, hogy csak top-okat lássak. Utálom, ha valaki uni, aztán rámír, hogy

“Én tudok top is lenni”…., jah, 40 évig egyhúzomba?

Remélem neked nagyobb szerencséd lesz és bevállalósabb a kiszemelet.

2023. júl. 23. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
4%

Hahaha micsoda problémák :D :D :D

Majd ha kitalálnak még nektek 2-3-4 plusz kategóriát, akkor lesztek bajban!

2023. júl. 24. 04:00
 4/8 Jani Belucci ***** válasza:
92%
Semmi értelme nem lenne összejönni vele szerintem. Kb fél évig ámítanátok egymást és magatokat, aztán kibukna, hogy ez így nem működik. Egy kapcsolatban a szexuális kompatibilitás ugyanolyan fontos mint az, hogy jellemben mennyire passzoltok egymáshoz.
2023. júl. 24. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fontos hogy te is tudd kommunikálni az érzéseid, igényeid és mond el neki. Ha fontosak vagytok egymásnak akkor ezt túl fogja élni a kapcsolatotok és meg tudjátok oldani valahogy ha nem akkor meg legalább kiderült hogy nem egymás emberei vagytok.

Én csak passzívként max dildozásba mennék bele ha nagyon szeretem az illetőt másba nem. Ezért szeretem a csak aktívakat de abból kevés van :/

2023. júl. 24. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld vele megbeszélni, az a legtisztább. Hátha megy neki a dolog
2023. júl. 24. 11:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Azt mondja hogy passzív de attól még szívesen kipróbálná meg csinálná. Az aktív szerepet
2023. júl. 24. 12:11
 8/8 -remete- ***** válasza:
100%

Bálam úgy működik a szerep. Ha vékony partner akkor aktív

Szerep vonz. Ha nagydarab akkor passzív szerep vonz. Még nem találtam olyan partnert akinél mindkét irány jól működött volna.

2023. júl. 25. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!