Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy passzív fiúnak szőrös a segge?
Figyelt kérdés
most úgy fúl komolyan kérdezem mert a tököm hónaljam borotválom. De a seggem csupa szőr. Ez baj? És ha igen hogyan szedjem le?2023. júl. 22. 01:14
1/15 anonim válasza:
nekem jobban tetszik (másokon és magamon is) ha csupasz, jobban néz ki, jobb nyalni, könnyebb tisztán tartani, szerintem
2/15 anonim válasza:
nekem a szőrös srácok tetszenek, borotvált hónalj pl kifejezetten nem jön be
3/15 anonim válasza:
Én passzív vagyok. Borotválom csupaszra a fenekem. :)
4/15 anonim válasza:
Sosem borotváltam a segge, és soha senkinek nem volt gond. Pedig nagyon szőrös.
Nekem meg amúgy is a seggek a gyengéim. Mindegy, hogy szőrős, vagy csupasz.
37f
5/15 anonim válasza:
Én is a szörös srácokra szavazok 🤷♂️
6/15 steven95 válasza:
Van aki nem szereti ha szőrös, de NEM BAJ. Csúnyán mondva: kereslet-kínálat,vagy rossz helyen keresnek vagy rossz piaci közönséget választottál.
Azzal hogy nem borotválod le, nem vitatod el mástól hogy lehet szeretni csupaszon is. Csak akkor csupaszt keressen, ne csupasszá változtasson.
7/15 anonim válasza:
Neem baj......én az olyat szeretem.
8/15 A kérdező kommentje:
Szóval ha jól értem van aki nem.szereti a szőröset de a csupasz mindenkinek ok?
2023. júl. 22. 11:14
9/15 anonim válasza:
Izlés kérdése.Nekem például teljesen mindegy hogy vkinek szőrös vagy sem.egy pasi nekem nem attól vonzzó hogy szőrös vagy csupasz a feneke.Számomra mellékes dolog.46/A
10/15 anonim válasza:
Nekem a szőrös a gyengém szóval én arra szavazok. Érdemes mindig megkérdezni az aktuális partnert, hogy neki hogy jön be. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!