Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szörnyű sérelem ért a beállito...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű sérelem ért a beállitottságom miatt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy idősebb hölgy aki mióta pár hónapja tudja hogy meleg vagyok, egyszerűen kerül, nem viselkedik gerincesen, múltkor mikor találkoztunk , nem ült mellém a buszon, fel se köszöntött. Írtam neki dühös smseket, mert ennyire még senki se sértett meg, feldolgozni se tudom, azt fontolgatók hogy megmondom neki, vagy felhív, vagy személyesen megyek oda. Vagy csak úgy odamegyek és addig csengetek míg nem jön ki.
2023. jún. 17. 17:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze, zaklasd nyugodtan, a rendőrségen bizonyára értékelni fogják a sérelmedet :D
2023. jún. 17. 17:12
 2/31 A kérdező kommentje:
Nem akarom zaklatni csak kiadni a dühömet és hogy meghallgassanak engem is.
2023. jún. 17. 17:13
 3/31 anonim ***** válasza:
31%
Igen ilyenek látod a beteg emberekkel néha, de ezen te meg fehelgeled magadat, pedig nem tehetsz róla, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenvedsz.
2023. jún. 17. 17:13
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Tett veled kapcsolatban JOGELLENES dolgot???

Az , hogy nem ül melléd, vagy nem kíván beszélni veled, abban semmi jogellenes sincsen.

Ha viszont zaklatod, az bizony jogellenes.

Úgyhogy szerintem ebben a szituációban nagyon nincs igazad.

Felejtsd el!

2023. jún. 17. 17:15
 5/31 A kérdező kommentje:
De ez nem a jog kategória, és eddig még én se tettem jogellenest, csak szeretném rendezni a kapcsolatot, mert mindig ez jelenik meg álmomban,.tehát nem tudom feldolgozni
2023. jún. 17. 17:17
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
5# akkor a pszichológushoz menj, ne a nénihez...
2023. jún. 17. 17:18
 7/31 A kérdező kommentje:
Ami jogellenes, az a diszkriminációja. Mert ő ajánlotta.fel hogy bármikor hívhatom, mindig mellettem lesz, de mióta megtudta hogy milyen a betegségem meg a beállitottságom, azóta hárit.
2023. jún. 17. 17:19
 8/31 A kérdező kommentje:
De a pszichológus nem fogja tudni visszaadni ezt a kapcsolatot
2023. jún. 17. 17:19
 9/31 anonim ***** válasza:
96%
Most tényleg egy homofób öregasszony barátságáért tepersz? Neked elmentek otthonról?
2023. jún. 17. 17:27
 10/31 A kérdező kommentje:
Csak hát azért nehéz mert 9 évesen ismertem meg és mindig is szerettem. Most vagyok 32 éves.
2023. jún. 17. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!