Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szörnyű sérelem ért a beállito...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű sérelem ért a beállitottságom miatt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy idősebb hölgy aki mióta pár hónapja tudja hogy meleg vagyok, egyszerűen kerül, nem viselkedik gerincesen, múltkor mikor találkoztunk , nem ült mellém a buszon, fel se köszöntött. Írtam neki dühös smseket, mert ennyire még senki se sértett meg, feldolgozni se tudom, azt fontolgatók hogy megmondom neki, vagy felhív, vagy személyesen megyek oda. Vagy csak úgy odamegyek és addig csengetek míg nem jön ki.
2023. jún. 17. 17:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagy = "úgy" sem érdekel... ne foglalkozz vele, csak magadnak ártasz.
2023. jún. 17. 20:45
 22/31 anonim ***** válasza:
96%
Ha az öregasszony szeretett volna , akár csak barátilag, akkor semmi nem változott volna, mert meg tudta, hogy meleg vagy. Szóval így neked is jobb , hagyd a francba a vén szatyrot. Nem érdemli meg a barátságod.
2023. jún. 17. 20:50
 23/31 A kérdező kommentje:
Így van. Ez a legjobb. Már lehiggadtam
2023. jún. 17. 21:26
 24/31 anonim ***** válasza:
86%

Mindenkinek meg van a jóga, hogy eldöntse kivel szeretne barátkozni és kivel nem. Ő nem szeretne veled és kész, teljesen mindegy hogy miért. Ha nem akkor nem. Ne akarj olyan buszra felszállni amire nincs jegyed.

Én pl nem olyan rég írtam egy barátnőmnek hogy a városában leszek fussunk össze. Azt írta, hogy még aznap rám ír mert sok a dolga. Egésznap vártam hogy írjon és semmi. Haza feké még mérges voltam rá de ennyi. Azóta nem keresem, nem írok neki. Eszemben sincs zaklatni, ellenben veled. Ha nem akkor velem találkozni akkor én se akarok vele se. Ennyi.

2023. jún. 18. 07:14
 25/31 anonim ***** válasza:
94%

Most úgy őszintén, nincs nagyobb gondod? :D

Nem tudom, nekem kisebb gondom is nagyobb lenne, minthogy egy homofób öreglányon rugózzak, még akkor is, ha régen ismerem. Nem kötelező engem sem kedvelni, sem szeretni. Ezt a mondatot szerintem te is ízlelgesd kicsit.

22/p

2023. jún. 18. 08:36
 26/31 anonim ***** válasza:
77%

"nem ült mellém a buszon, fel se köszöntött"

Egyértelmű, hogy a halálsoron a helye! :)

Megérdemlitek egymást, a homofób és a zakkant.

Egyébként passzív vagy?

2023. jún. 18. 10:38
 27/31 anonim ***** válasza:
82%
24es vagyok, nem jógát akartam írni hanem jogát.. hülye autokorrekt
2023. jún. 18. 10:50
 28/31 anonim ***** válasza:
94%
Jó tudni, hogy a homófób troll két nuckről nyomja és válaszolgat is saját magának. :D
2023. jún. 18. 11:39
 29/31 anonim ***** válasza:
86%

28 én azért kicsit sajnálom. Most képzeld el. Valakit annyira kiakaszt hogy a 21.században a homoszexualitás már nem valami mindenki elől rejtett, sötét sikátorokban kiélt misztikus perverzió, hogy felmegy a gyakorira, csinál X kamu accot, és azokkal csinálja a műsort a homoszexualitás kategóriában, sokszor melegnek adva ki magát, vagy benyomva valami nagyon unkreatív kérdést hogy "melegek, nektek tetszik *X homofób diktátor*?"

Ahhoz képest hogy a röhögő többséget képviseli, nem tudom elképzelni milyen frusztrált és megkeseredett lehet valaki aki azon bulizik hogy "trollkodik a homókkal a magyar redditen hihihihi".

2023. jún. 20. 16:45
 30/31 anonim ***** válasza:
14%

Miért nem tudod elfogadni, h mások számára a te természetellenes beállítottságod taszító?!

Ráadásul nem tett ellened semmit, csak simán megszakította veled a kapcsolatot.

Te sem barátkozol olyannal aki ilyen vagy olyan okból nem szimpatikus számodra.

2023. jún. 20. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!