Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű sérelem ért a beállitottságom miatt, mit csináljak?
Mindenkinek meg van a jóga, hogy eldöntse kivel szeretne barátkozni és kivel nem. Ő nem szeretne veled és kész, teljesen mindegy hogy miért. Ha nem akkor nem. Ne akarj olyan buszra felszállni amire nincs jegyed.
Én pl nem olyan rég írtam egy barátnőmnek hogy a városában leszek fussunk össze. Azt írta, hogy még aznap rám ír mert sok a dolga. Egésznap vártam hogy írjon és semmi. Haza feké még mérges voltam rá de ennyi. Azóta nem keresem, nem írok neki. Eszemben sincs zaklatni, ellenben veled. Ha nem akkor velem találkozni akkor én se akarok vele se. Ennyi.
Most úgy őszintén, nincs nagyobb gondod? :D
Nem tudom, nekem kisebb gondom is nagyobb lenne, minthogy egy homofób öreglányon rugózzak, még akkor is, ha régen ismerem. Nem kötelező engem sem kedvelni, sem szeretni. Ezt a mondatot szerintem te is ízlelgesd kicsit.
22/p
"nem ült mellém a buszon, fel se köszöntött"
Egyértelmű, hogy a halálsoron a helye! :)
Megérdemlitek egymást, a homofób és a zakkant.
Egyébként passzív vagy?
28 én azért kicsit sajnálom. Most képzeld el. Valakit annyira kiakaszt hogy a 21.században a homoszexualitás már nem valami mindenki elől rejtett, sötét sikátorokban kiélt misztikus perverzió, hogy felmegy a gyakorira, csinál X kamu accot, és azokkal csinálja a műsort a homoszexualitás kategóriában, sokszor melegnek adva ki magát, vagy benyomva valami nagyon unkreatív kérdést hogy "melegek, nektek tetszik *X homofób diktátor*?"
Ahhoz képest hogy a röhögő többséget képviseli, nem tudom elképzelni milyen frusztrált és megkeseredett lehet valaki aki azon bulizik hogy "trollkodik a homókkal a magyar redditen hihihihi".
Miért nem tudod elfogadni, h mások számára a te természetellenes beállítottságod taszító?!
Ráadásul nem tett ellened semmit, csak simán megszakította veled a kapcsolatot.
Te sem barátkozol olyannal aki ilyen vagy olyan okból nem szimpatikus számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!