Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas pasiknak általában tényleg nagyobb a pénisze?
Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 19:54
11/26 anonim válasza:
215cm a párom nagyon magas és a teste minden része arányos a magasságához igen az is nagyobb. De mégsem gondolnám a 🍆 méret magassághoz kötött lenne.
12/26 anonim válasza:
Elméletileg igen, hiszen az emberi test egyes részei arányosak egymással. Ugyanakkor a biológiai variáció miatt az elméleti arányosságot elfedi a variációból adódó tényleges számadat.
13/26 anonim válasza:
2m vagyok 20 centis farokkal,a tesóm 205 cm és 13 cm-es farokkal
Szóval semmi összefüggés
14/26 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok. 21/6cm farokal. Tehát nem..
15/26 anonim válasza:
14 es válaszoló
Az szép nagy szerszám:)
16/26 anonim válasza:
Általában magas srácokkal kerültem össze, átlagosak voltak, jelenlegi barátom nagyobb, de nem magasabb a korábbiaknál.
17/26 anonim válasza:
Gyenge összefüggés van csak a kettő között.
18/26 anonim válasza:
Láttam már jópár nálam magasabbat nálam kisebb mérettel az öltözői pályafutásom során, véletlen, mekkorára nő.
19/26 anonim válasza:
Egyszer voltam egy közel 2 méteres sráccal és kb 15-16 cm volt neki.
Nincs nagyon összefüggés, de amikor egy magas srácnak arányosan nagyobb, az eléggé be tud indítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!