Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szűk puncis nők, nektek a méret (vastagság és hossz is) fokozza az orgazmus intenzitását vagy nektek általában kisebb közepes a nagyobb élmény?
·Az ittenieknek nagy többségének szerintem fogalma sincs hogy szűk-e, sok a túlkoros szűz.
·A többiek meg egyáltalán nem szűkek.
·A maradék aki célcsoport lehetne, na körükben nem gyakori a hüvelyi orgazmus. Talán nem csak az átlagosnál hanem a tudományos statisztikák kimutatásainál is ritkább.
Szóval kb. 0,8*0,25*0,18 a sanszod (%-ban) hogy egy random nő aki olvassa, releváns választ tudna adni. 0,18 mert úgy olvastam a kimutatást hogy kb 18% nak van hüvelyi orgazmusa. Na hát ez elég szomorú arány.
Én tapasztalatból mondom, hogy igazából számomra a vastag pénisz nem ideális, próbáltam már, inkább a 4 cm átmérőjű maximum, ami pont jó.
A hossza nem annyira releváns tényező, de abból is inkább a közepes a jó, úgy maximum 15-16 cm ig.
Egyik véglet sem jó. Amit a legideálisabbnak mondanék, az 15-17 cm és 4 cm átmérő körül
Mondjuk nem tudom mennyire vagyok szűk, passz. Volt aki mondta, de ki tudja, hogy csak bókolni akart-e:D extra szűk biztos nem vagyok. Azt se tudom az milyen lehet lol
Hüvelyi orgazmusom nincs
Dugtak már meg tényleg 17cm-el (nézz már rá egy vonalzóra mielőtt válaszolsz)?
#8: tisztában vagyok vele. Ahogy írtam, nekem kb az a felső határ. Több ilyen pasival találkoztam és aki tudja használni, azzal élvezetes. Egyedül kutya pózban nem bírom
De gondolom te azt akarod hallani, hogy a pasik 99%nak 13 cm. Nekem mások a tapasztalataim
Amúgy meg a dildóm 15 cm és az ér nagyjából tövig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!