Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is átéli ezt, császár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is átéli ezt, császár vagy hagyományos szülés után, gyengül az orgazmus?

Figyelt kérdés

Egyetlen egyszer szültem és azt is császárral

Mikor a gyerekem 12 éves volt, megpróbáltam újra partnert találni

A meglepetés az volt, hogy gyengült az orgazmuskészségem tehát csökkent az orgazmus intenzitása, főleg a hüvelyi.

Nem a partneremben van a hiba

Az orális szex során jó az orgazmus de én szülés előtt nem tudtam orális szex által kielégülni, hanem vaginalisan, most meg fordítva van.

Azt olvastam, hogy hiaba szül valaki császárral, mert a medencei izmok akkor is megnyúlnak, emiatt csökkenhet az érzékelés intenzitása

Más is van így?

2021. jún. 6. 06:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem
2021. jún. 6. 07:21
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Láttam már ilyen kérdést, szóval biztos.
2021. jún. 6. 07:49
 3/14 anonim ***** válasza:
62%

Császárral szültem.

Én ilyet nem tapasztaltam,inkább azt,hogy 1-1,5 évig hüvelyszárazsággal küzdöttem . PL.: Orgazmus hatására se nedvesedtem úgy ,mint szülés előtt inkább ilyen száraz tapadós volt . Megnehezítette az együttléteket. De jobban kívántam a szexet szülés után mint előtte .

1 év után kezdett javulni a dolog

És 100%-ra azt mondom hogy kellett az a 1,5-2 év mire ugyanúgy reagált a szervezetem mint régen

2021. jún. 6. 07:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy amúgy is ez történt volna, ha nem szülsz. Lehet hogy ez valami hormonális változás miatt van, pl változókor.
2021. jún. 6. 08:39
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Császárral szültem 5 éve. Nekem nem gyengült egyáltalán.

Most 25 hetes terhes vagyok. Van hogy annyira kívánós, hogy reggel mindenféle izgatás nélkül, hüvelyi orgazmusra kelek 😊😄

2021. jún. 6. 08:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Ja, most előjöttek akiknek 100 orgazmus van egy nap es sokkal jobb a császár után mint előtte
2021. jún. 6. 10:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az elején császár után hüvelygyulladásom volt hónapokig, később a fáradtság miatt nem szexeltünk. Mire kipihentebb lettem volna, egy teljesen gyerekvállalástól független okból tönkrement a házasságom.

Azóta voltam szerelmes másba, le is feküdtem másokkal, de azzal nem, akibe szerelmes voltam. Nem tudok rendesen nedvesedni, de valószínűbb, hogy azért, mert nem vonzódtam igazán egyik partneremhez sem. Én feladtam a szexuális életet.

2021. jún. 6. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, lepontozhatsz, de nem fogom azt írni, hogy nekem is szar ha egyszer nem... Fiatal vagyok 29 éves. Nálad valami hormonális probléma van, azért vagy ilyen frusztrált! 6ös vagyok.
2021. jún. 6. 13:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Érdekes hormonális problema lehet, hogy csak a hüvelyi orgazmus gyenge a vsiklói nem
2021. jún. 6. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

Esetleg a nőgyógyász tudna erre valami okosat mondani.

Nem vagy túl kedves a válaszolókkal, pedig senki nem akar neked rosszat.

2021. jún. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!