Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is átéli ezt, császár vagy hagyományos szülés után, gyengül az orgazmus?
Egyetlen egyszer szültem és azt is császárral
Mikor a gyerekem 12 éves volt, megpróbáltam újra partnert találni
A meglepetés az volt, hogy gyengült az orgazmuskészségem tehát csökkent az orgazmus intenzitása, főleg a hüvelyi.
Nem a partneremben van a hiba
Az orális szex során jó az orgazmus de én szülés előtt nem tudtam orális szex által kielégülni, hanem vaginalisan, most meg fordítva van.
Azt olvastam, hogy hiaba szül valaki császárral, mert a medencei izmok akkor is megnyúlnak, emiatt csökkenhet az érzékelés intenzitása
Más is van így?
Amúgy meg ha gondolkodtál kicsit, császárral szültél, miért lenne probléma a hüvelyi orgazmusoddal? Nem nyomtál ki rajta egy babát...
Benne vagy a korban ha 12 éves már a gyerek, biztos menopauza ;)
Tipikus klimaxhisztis pics@...
Nem vagyok klimaxban, rendszeresen van menszeszem, es höemelkedesem is hó közepén. 43 eves vagyok.
Azt olvastam, hogy hiaba csaszarozott az ember, mert a medencefenéki izmok megnyúlnak úgyis, ami eredményezhet gyengébb orgazmust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!