Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is átéli ezt, császár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is átéli ezt, császár vagy hagyományos szülés után, gyengül az orgazmus?

Figyelt kérdés

Egyetlen egyszer szültem és azt is császárral

Mikor a gyerekem 12 éves volt, megpróbáltam újra partnert találni

A meglepetés az volt, hogy gyengült az orgazmuskészségem tehát csökkent az orgazmus intenzitása, főleg a hüvelyi.

Nem a partneremben van a hiba

Az orális szex során jó az orgazmus de én szülés előtt nem tudtam orális szex által kielégülni, hanem vaginalisan, most meg fordítva van.

Azt olvastam, hogy hiaba szül valaki császárral, mert a medencei izmok akkor is megnyúlnak, emiatt csökkenhet az érzékelés intenzitása

Más is van így?

2021. jún. 6. 06:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy meg ha gondolkodtál kicsit, császárral szültél, miért lenne probléma a hüvelyi orgazmusoddal? Nem nyomtál ki rajta egy babát...

Benne vagy a korban ha 12 éves már a gyerek, biztos menopauza ;)

Tipikus klimaxhisztis pics@...

2021. jún. 6. 15:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok klimaxban, rendszeresen van menszeszem, es höemelkedesem is hó közepén. 43 eves vagyok.

Azt olvastam, hogy hiaba csaszarozott az ember, mert a medencefenéki izmok megnyúlnak úgyis, ami eredményezhet gyengébb orgazmust

2021. jún. 6. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem pl. hüvelygyulladásom lett szülés után, pedig császárral szültem.
2021. jún. 6. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanolyan,mint eddig volt az életem során. Császárral szültem 3 éve, csak a szülés utáni első együttlét volt furcsa (orgazmus után görcsöltem). Bár én fiatal vagyok, de a te esetedben szakember véleményét kérném.
2021. jún. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!