Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek hogyan állnak ahhoz a kérséhez, hogy leszo..hatja őket egy enyhe biszex? Szeretik ha biszexel vannak, vagy inkább nem?
1 es válaszoló
Hány éves vagy? :)
#8 -nak üzenem:
Habár nem minden passzív biszex férfira jellemző, de a zömükre teljes mértékben igaz! Jelen! :) Imádok szopni és csajnak képzelem magam közben. Dugatnám is magam, vékonyabb pénisszel, de még sajnos nem avatta fel senki a hátsó bejáratomat... Vékony testalkatú vagyok.
Ha szépen bánik velem egy szimpi férfi és csajként kezel engem, rettentően felizgulok rá és odaadóan szopok, élvezettel! Csak sajna a mélytorok nem megy és nem is izgat, és a nyelés sem. A g3ci is izgat, csak nem nyelni, hanem malackodni, kiengedni számból, arcomra kapni stb...
Ami viszont zavar: ha a férfipartner nem józan, ha bunkó, ha macsó, ha kifejezetten irányító, ha kemény, ha agresszív... Vagy ha érzéketlen, ha nem reagál észlelhetően (pl némán fekszik, mint egy bábu). Nem vagyok szubmisszív. Hanem "csaj vagyok", férfipartnerrel.
Legyen lovagias, kedves, akkor nyalom-falom a péniszét, imádok evvel örömet okozni! Általában inkább viszonzás nélkül szeretek szopni.
(Ellenben ha nővel vagyok, maszkulin oldalam élem meg.)
8 as válaszoló
Kilehet veled próbálni? :)
Jó amit írtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!