Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a disznóvá hízott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a disznóvá hízott melegek megjelenése miért vált ki a meleg emberek többségében undort? Hiszen az átlag ember az bőven túlsúlyos ebben az országban legyen az nő vagy férfi.

Figyelt kérdés
Nem lehet, hogy túlságosan erősek az elvárások a másik külsejével kapcsolatban? Hiszen aki vékony nem feltétlen egészséges életmódot folytat illetve nem feltétlen edzéssel érte el a kinézetét.

#meleg #külső #testalkat #nagydarab férfi
2023. nov. 21. 10:32
1 2 3
 11/21 Jani Belucci ***** válasza:
67%
Annak hogy miért tartjuk vonzóbbnak az egészséges(nek kinéző) embereket, nemtől és szexuális orientációtól függetlenül, annak szerintem biológiai okai vannak.
2023. nov. 21. 16:20
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Sok meleg jar edzeni, lehet emiatt alakult ki amolyan hatrany a husosabbaknak.
2023. nov. 21. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem eleve rátesz egy lapáttal az, hogy a melegek nagy átlagban egy 10%-kal alacsonyabb testzsírt tartanak izgatónak, mint a heterók. Mert ugye férfi és női test között van e téren különbség. Egy heteró általában pont arra izgul, hogy van némi puhasága, gömbölyűsége a testnek, és ha egy nő le lenne szálkásítva, rögtön mondaná, hogy játsszon a kutya a csontokkal.

Azt, hogy kétszáz kilós jóemberek keveseknek vannak tetszésére, ne is ragozzuk, bármilyen ritka, extrém kinézetre való vágyakozás mindig is kevesek különleges fétise marad, ennyi. Számomra az abszurdum inkább ott van, amiben melegként sose fogok egyetérteni a melegek 80%-ával, hogy nekem ilyen zörgőcsontú, állandóan szálkásító, zsírfóbiás atlétákra kéne felizgulnom, mikor is teljesen hidegen hagynak. Csak az tud izgatni, ha valakinek van rendesen combja, feneke, és az se baj, ha van 5-10 kiló feleslege, netán pár centi úszógumija a hasán, mint egy normális átlagos emberformának. Jónapot. De hát a melegek 80%-ka már attól is undorodik (udvariasabb fajta max nem mondja ki), amit most felvázoltam saját elképzelésemnek, akkor gondolhatod, hogy állnak a kétszáz kilós "disznóhoz".

2023. nov. 24. 01:35
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit vitába szállnék a 13 -as választ íróval.

Nem abban,hogy a meleg 80 %-ának szálkás és izmos és fiatal srác a mániája.Ezt pontosítom inkább 85 %-ra.

Hanem abban,hogy az általa elég plasztikusan lefestett testalkatúakra annyira nagy "kereslet" volna.Ugyanis nekem a 184 centimhez jelenleg 92 kg társul és egyáltalán nem veszem észre azt, hogy ez annyira kapós, vagy nyerő lenne. Illetve a nagyon vékonyak részéről igen,de őket viszont én nem kedvelem.

Viszont undorodni nem undorom senkitől,mármint a kinézete miatt.Inkább azért, amilyen viselkedésű,természetű meleg...

2023. nov. 24. 04:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Már 10 éves koromban is arra vertem!

Most mar annyira nem vonz de neha elkap a vagy

2023. nov. 26. 10:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
2023. nov. 26. 14:50
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Ezt eddig is sejtettük :)
2023. nov. 26. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a pap, kinek a papné... vannak ducikedvelők is én is pl.
jún. 2. 22:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nos,ha én képes vagyok nem 100kilóra hízni ezt elvárhatom mástol is.

Màsrészt had undorodjak az olyanoktól akikről dől az izzadtság es még ha àpoltak is bűdik vagy legalábbis nem jó illatuak.

Alig bírnak mozogni,lihegnek,stb.

jún. 3. 08:16
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként könnyü belátni hogy maga a vágy tárgya is biolóiai/genetikai meghatározottságú. Én is kb. 12 évesen is a magam korosztályában a pufók srácok társaságát kerestem, de már tudatosan a magam szórakozására.Persze az igazi ok tabu volt, nem fejtettem ki, szerintem akkor okosan.
jún. 6. 03:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!