Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uszoda öltözőjében megnézed a másik farkát?
Figyelt kérdés
És a teste többi részét?2023. nov. 19. 15:08
11/33 anonim válasza:
Idegeaítő amikor a 60 éves bácsik a farkam bámulják a zuhanyzóban
12/33 A kérdező kommentje:
12-es, Aha, hagyjuk már kamu! Ne nézz hülyének minket!
2023. nov. 19. 16:32
13/33 anonim válasza:
Az engem is zavar, de 16-35 közötti nézhetne nyugodtan és én is őt 🤭
15/33 anonim válasza:
Naná,hogy meg!
Többször észrevettem már ,hogy engem is megnéznek
16/33 anonim válasza:
Nem tudok úszni.
De amúgy ja. És én azt is szeretem, ha bámulnak engem. Jó érzés, hogy tetszem.
17/33 anonim válasza:
Mindenki megnézi a másikat, csak valaki feltűnően...
18/33 anonim válasza:
Én a fenekeket szoktam megnézni. Engem is sokan megnéznek valószínű mert eléggé bozontos a szőr a péniszemnél.
19/33 anonim válasza:
Uszodába rengeteg öreg meg kövér is jár vagy legalábbis nem valami szép emberek.
Viszont konditerem ilyen téren ezerszer jobb mert oda igényes testű pasik járnak, még ha nem is annyira sportosak vagy kigyúrtak.
És jellemzően fiatalok, 40 alatt.
Szóval ott nem csak szebbeket lát az ember, hanem ott engem sem zavar ha megnéznek mert nem kövér, öreg b*zik teszik.
20/33 A kérdező kommentje:
Ahova én járok, ott délután fiatalok vannak a leginkább, az öregek inkább délelött járnak.
2023. nov. 20. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!