Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok biszexuális fiú miért nem akar csókolózni másik fiúval?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem.. az oké hogy szájukban legyen a farok, de a csók még sok nekik..2023. nov. 18. 17:20
2/19 anonim válasza:
Azért mert csak a farok ami vonz Nem a férfi test vagy ölelés csók az nem menne
3/19 A kérdező kommentje:
Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy én nem szeretem a női testet, csak a melleket/puncit. Ugye mekkora bullshit? Legalább magadnak ne hazudj.
2023. nov. 18. 17:41
4/19 anonim válasza:
Én például azért nem, mert semmit se érzek iránta. Aki iránt érzek valamit, vele csók is rendben. Szopni pedig nem szoktam, szóval farok nem jár a számban.
5/19 anonim válasza:
4 es válaszoló
Akkor mit szoktál férfival?
6/19 anonim válasza:
2/4 Kérdeztél és a választ meg akarod magyarázni vicces vagy
7/19 anonim válasza:
Sok meleg sem csókolózik másik meleggel.Ez van,olyat kell akkor keresni,aki csókolózik /is/.
8/19 anonim válasza:
Én melegként sem szoktam csókolózni, mert nekem ahhoz érzelem kell, ami nincs meg alkalminál.
A farokhoz a számban elég a szexuális gerjedelem.
9/19 anonim válasza:
Többnyire hoki, egymásnak verni, és hasonlók.
10/19 anonim válasza:
Nem tudom, én meg csókolózás nélkül nem tudtam sose szexelni.
De 10-ből 1 srác volt, aki nem akart csókolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!