Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a randira a másik kutyával menne?
én rámentem,hogy zavarna, de most el kezdtem rajta tovább gondolkodni
amúgy kérdezd meg attól személyreszabottan,akit hívnál(még jóval randi előtt,hogy lehessen rajta változtatni)
meg 1ébként kutyával nem biztos h be tudtok ülni vhova,ha mégis meggondoljátok magatokat,hogy nem kint mászkáltok csak,hanem beülnétek vhova
kutyasétáltatás+randi időpontját a másik illető megkérdezés/+beleegyezése nélkül nem tenném egybe,külön mennék a kutyival,és külön a randipartnerrel.
a kutya ritmusát se szakítsd meg szerintem. ha túl korán mentek kakilni,még nem kell neki,ha túl késő lesz,és ne menjenek tönkre a belei, hogy visszatartogatja. ha udvari kutya,akkor nincs gond, ott el tudja intézni,de ha benti,akkor van. Szal hogy a kutyát szerintem ugyanakkor vidd sétáltatni,mint mindig,és ezt ne szervezd 1be a randi időpontjával--kivéve,ha a másik félnek=randipartnernek is oké,mert megkérdezted.
viszont én csaj vagyok,és hetero
Három kutyám is volt, szeretem a kutyákat,de általában az állatokat.Nagyon jó ötlet egy ilyen kutyuval történő első randi.
Sok szempontból.
És ahogyan írta az egyik válaszoló, nem érzem jól magam étteremben,kávézóban,plázában. Bármilyen idő is van,ez a kutyás ötlet jó és egészséges is !
Látom szépen lepontoztatok,pedig az egyik ilyen előnye az volt a kutyás randimnak,hogy az első találkozáson már a srác is játszott a kutyámmal,láttam milyen ember. Nemcsak velem,hanem a kutyámmal is..
Na, az első ilyen randi után már párként köszöntunk el este egymástól..
Most aztán már se pár,se kutya - ez van :/
8- as
Első randi után kijelenteni, hogy egy pár vagytok...
Lehet én vagyok túl régimódi, de nekem ez nem fér a fejembe. A szimpátia még nem egyenlő egy társsal.
Laptopot is hosszabb ideig tartott választanom, pedig az nem egy életre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!