Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a randira a másik kutyával menne?
Pedig öt évig éltem a sráccal utána...bizony.
9-es
Nem magával a kutya jelenlétével lenne ilyenkor gond, hanem az elvvel ami miatt vinnéd.
Mert jó ötlet, legalább ha feszült a hangulat, akkor már van egy alap téma ami tudja oldani, és indítani a beszélgetést.
De emiatt vinni, hogy akkor legalább a kutyasétáltatást is letudod...
Bár én is hetero nő vagyok.
Nálam ez alapból kizáró ok lenne a találkozásra.
Ez van.
Beülés: Kizárt, nem szeretek beülős randit csinálni.
Kutyasétáltatást letudni: Ezen miért kell annyira fennakadni? Őszintén nem értem. Így nem kell kétszer 1,5 órát sétálnom egymás után, hanem egyben letudom mindkettőt. 1,5 óra spórolva.
Aki nem szereti a kutyát: Ilyennel nem is érdekel a randi, mert ha összejövünk én attól még nem dobom ki a kutyámat. A kutya széria-tartozék. Vagy azzal kellek, vagy nem kellek.
Nyilván előre elmondanám a randipartnernek, hogy tervezem hozni a kutyát.
"Kutyasétáltatást letudni: Ezen miért kell annyira fennakadni? "
Azért, mert normál esetben, randira készül az ember. Annyira, hogy teljes figyelmét arra szenteli. De ez a gondolkodás olyat sugall, hogy igazából mindkettő kicsit letudandó feladat számodra. Ugyanúgy a randi is mint a kutyasétáltatás. Amiket akkor már egy füst alatt egyszerre le is tudsz./A hetero nő
18-as: És mégis mit készüljek a randira?
Stílusosan öltözködök alapból is. Nem akarok öltönyt felvenni egy első randira.
Dezodor, arckrém, tisztálkodás előtte alap.
Ezt leszámítva nem szeretem túlfeszengeni. Chat-en már beszéltünk és szerintem megvan az összhang a találkozóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!