Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nincsen semmilyen sikerem mostanában az ismerkedés során?
Nyilván az sem segít a dolgokon, hogy egy 30 ezres kis városban élek, de régen sokkal nagyobb volt az élet például PlanetRomeo-n, most kihalt az egész.
Grinder-en 4 inaktív profil van a közelben (20km-en belül), PlanetRomeon nem sikerült értelmesen kommunikálnom senkivel, a Badoo/Hotbullt inkább hagyjuk, a Tindert nem próbáltam még egyedül.
Egyszerűen senkivel nem sikerül 3 értelmes mondatot váltanom, nincsenek új emberek, a régiek meg már kiégtek vagy inaktívak, nagyon demoralizáló.
Más is járt így, vagy csak tudtom nélkül ronda lettem hirtelen és ezért nincs sikerem?
Ne adjátok fel! Kitartást!
Romeoztam sokat, de mégis a Tinderen találtam meg akit kerestem. Próbáljátok ki azt is és az a lényeg, ha valaki szimpi talizzatok és alakul minden.
Kedves utolsó válaszoló, Tinderen hogy sikerült srácot találnod? Meleg vagy és meleg srácot találtál?
Felvállaljátok? Vagy a Tinderen be tudod állítani, hogy ki lássa a beállítottságod? Köszi!
#13 Tinderen beállíthatod h fiú vagy és fiúkat keresel.
Biszex vagyok és a srác is az. Nem tudják rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!