Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem nincsen semmilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nincsen semmilyen sikerem mostanában az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Nyilván az sem segít a dolgokon, hogy egy 30 ezres kis városban élek, de régen sokkal nagyobb volt az élet például PlanetRomeo-n, most kihalt az egész.

Grinder-en 4 inaktív profil van a közelben (20km-en belül), PlanetRomeon nem sikerült értelmesen kommunikálnom senkivel, a Badoo/Hotbullt inkább hagyjuk, a Tindert nem próbáltam még egyedül.

Egyszerűen senkivel nem sikerül 3 értelmes mondatot váltanom, nincsenek új emberek, a régiek meg már kiégtek vagy inaktívak, nagyon demoralizáló.

Más is járt így, vagy csak tudtom nélkül ronda lettem hirtelen és ezért nincs sikerem?

2023. nov. 13. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Debrecen környékén sem egyszerű ismerkedni, pedig nagyon szeretnék.
2023. nov. 13. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne adjátok fel! Kitartást!

Romeoztam sokat, de mégis a Tinderen találtam meg akit kerestem. Próbáljátok ki azt is és az a lényeg, ha valaki szimpi talizzatok és alakul minden.

2023. nov. 13. 23:04
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Kedves utolsó válaszoló, Tinderen hogy sikerült srácot találnod? Meleg vagy és meleg srácot találtál?

Felvállaljátok? Vagy a Tinderen be tudod állítani, hogy ki lássa a beállítottságod? Köszi!

2023. nov. 15. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13 Tinderen beállíthatod h fiú vagy és fiúkat keresel.

Biszex vagyok és a srác is az. Nem tudják rólunk.

2023. nov. 15. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Köszi, és ez azt is jelenti hogy csak olyan srácnál jelenek meg találatként aki azt jelöli hogy meleg sráccal ismerkedne? (Tehát elviekben senki másnál nem hoz ki találatként?)
2023. nov. 15. 17:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15 Igen, csak meleg srácoknál jelensz meg és ha tetszik a srác akit te is látsz, már mehet is a jobbra húzás😉
2023. nov. 15. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!