Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek első szexuális élménye inkább azonos kurúakkal történt, vagy idősebbekkel?
18 voltam,amikor egy 43 éves passzívval volt az első.
Aztán fordult a trend,mert minden párom, fiatalabb volt nálam.
F54
Ha már megrontásról tettél említést, kedves kérdező, én egyébként írtam már itt arról, amikor áldozata voltam felnőtt férfinak, kisfiú voltam még sajos.
Amikor viszont tudatosan szexeltem először, egy esetben se történt erőszak, szerencsére.
Biszex vagyok, csajozni 18 évesen kezdtem, és ciki utólag, de nem tudtam ellenállni 18 évesen egy bevallottan 13 éves csajnak, bár semmi olyan nem történ, csak haverkodtunk, meg beszéltem neki az érzéseimről, egy sportklubba jártunk. Szóval ártatlan dolog volt csupán. Tök cuki volt. :)
A másik csaj 14 volt, amikor én 18, de ő már egészen tapasztalt volt.
Volt még pár flört, hasonló korú csajokkal, majd még 18 évesen lett egy barátnőm, hasonló korú (ő volt nekem az első).
Pasizni 40 felett kezdtem, de még kezdő vagyok. Általában 35-40 közöttieket szoptam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!