Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kezelitek, ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek, ha egy nő közeledik hozzátok?

Figyelt kérdés
Idegesítő? Vagy tűrhető? Esetleg jót tesz az önbecsüléseteknek?
2023. nov. 9. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Probalom kedvesen kezelni, szerintem minden meleg volt mar belehabarodva hetero ferfiba... nekem is jobban esett, ha csak szimplan elmagyarazta, hogy nem vevo ra.
2023. nov. 9. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért kellemetlen, mert még “rejtőzködöm”, szóval inkább úgy teszek, mintha nem venném észre. Mondjuk, olyan nagyon nem szoktak rám nyomulni, eddig egyszer volt, hogy indok nélkül le kellett koptatnom egy csajt, az rosszul érintett.
2023. nov. 9. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan béna vagyok a "csajozásban", hogy sokszor azt hittem, hogy csak tök jó haverok vagyunk, meg milyen jól el tudunk beszélgetni mélyebb dolgokról is, milyen jó barátok vagyunk stb., mire kiderült, hogy a csaj fülig belém van zúgva. Többször volt ilyen, legalább 5-6 alkalommal, hogy baromira nem fogtam az adást, csak amikor már túl késő volt. Azt hittem csak haverok vagyunk. Hát nem. Ők nem így gondolták. De nyilván azért is nem esett le időben, mert nem direktbe nyomultak, hanem nagyon finoman, nagyon óvatosan, nagyon lassan. Amikor valaki szemtől szemben egyenesen nyomult (csaj), akkor csak simán mondtam, hogy bocsi de nem. Indoklás nélkül. Nyilván, az önbecsülésnek jólesik, ha valakinek tetszel, engem nem idegesített a dolog, de leállítottam, hogy ne reménykedjen feleslegesen, ne élje bele magát. A direkt nyomulókat könnyű volt leszerelni. A gond mindig azokkal volt, akiket nem vettem észre időben.
2023. nov. 9. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hozzam biztos nem, epp mostanaba gondolkodtam el azon hogy 45 evessegem idaig sose akar egy no se ismerkedni vele csak ugy magatol
2023. nov. 9. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egyre rosszabbul viselem. Főleg munkahelyen mikor közelednek, rendkívül zavar, hogy nem hagynak békén. Az is, mikor összekombinálnak valakivel. És részemről úgy érzem semmi közük a magánéletemhez, nem akarom felvállalni előttük. Utálok bámulni a semmibe, nem akarok kifogásokat keresni, és utálom mondogatni hogy nem.

Másrészt ha lenne fiú a munkahelyen akiről tudnám hogy meleg, vele sem ismerkednék, mert nem akarok kínos szituációkat.

2023. nov. 9. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok és kb 1 éve egyedülálló, de van egy spanom ;)

Munkahelyen úgy tudják, hogy full hetero vagyok. Mivel jól nézek ki, főleg a többi férfi kollégához képest, ezért ostromolnak rendesen. Most még el tudom azzal hárítani, hogy nemrég óta vagyok újra szingli, ezért még nem keresek, de fél év múlva már más mesét kell kitalálnom 😬

2023. nov. 10. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Privátban jött kérdésre itt válaszolok.

"Szia

és akit nem veszel észre időben annak mit mondasz?"

Hát az nagyon kellemetlen szitu. Több olyan is volt, aki addig már nagyon belém szeretett. Volt egy csaj, akivel kb. fél éve - nyolc hónapja beszélgettünk már tök jókat és egyszer csak váratlanul megcsókolt. Akkor esett le, hogy hű, basszus, akkor ez itt nem haverság a részéről. Hidegzuhanyként ért. Ilyenkor nem tudsz mit mondani, nem tudod jól kezelni a szitut, hogy mindenkinek jó legyen. Ha te tudod magadról, hogy részedről ez nem fog menni, mert nem vagy hetero, akkor nincs más választásod, mint elutasítani az adott lányt. Próbáltam mindig nagyon finoman és óvatosan tudtukra adni, hogy nekem nem fog menni, mert nem érzem irántuk ugyanazt, mint amit ők éreznek irántam, de hát ezt nem lehet úgy mondani, hogy elég kíméletes legyél. Akármennyire megpróbálod megóvni az illetőt a sérülésektől, ha egy szerelmes embert visszautasítasz, akkor mindenféleképpen összetöröd a szívét. Mindegy, hogy óvatosan vagy keményen csinálod, a lényeg ugyanaz, akármennyire is próbálod megóvni őt, a végén ugyanaz az eredmény. Ezért sokkal rosszabb, ha valaki úgy szeret beléd, hogy azt nem veszed észre. Mert ha nyíltan közelít már az elejétől kezdve, akkor az oké, arra tudsz időben reagálni. Már az elején le tudod állítani, és meg tudod mondani, hogy erre nem vagy vevő, neked nem téma. Na de ha csak később szembesülsz vele, amikor ő már fülig szerelmes beléd, az akkor már nagyon nehéz és akkor abból már nagyon nehéz kijönni úgy, hogy ne sértsd meg, ne bántsd meg, ne törd össze lelkileg stb.

(#3)

2023. nov. 10. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom neki hogy nem az esetem

Csá

2023. nov. 10. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
mind a 3 verzió volt már
2023. nov. 22. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!