Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvállaljátok a barátotokat?
Mindig felvállaltam és ebből soha sehol nem volt gondom.Sem utazásnál,amikor szállodát foglaltunk,sem a közös lakásnál,sem abból,hogy vásárláskor mások előtt is becéztem a páromat.
De nyalakodni egyikkel sem nyalakodtam sehol,mert az két emberre tartozik.Tudják a munkahelyemen,tudták a szomszédok is.
És ha lesz ismét párom -na ez mondjuk kérdéses - akkor is így fogok vele viselkedni.
Helyzetfüggő és személyfüggő. Nagy nyílvánosságban nem, de baráti társaságokban igen és néha talán már összeismerkedések alkalmával is előfordulhat.
35+39
Igen
Ha nem tenném, és nem tenné ezt viszont az nem is barátság.
Figyelj,utálom az emberek nyalakodását mások előtt,a heterókét is,a leszbikét is.
Képzeld el,puszi ,csók és ölelés volt a párommal - más előtt is - de kulturáltan.És lesz is,ha lesz párom.
Most remélem a kis kritikus lelkecskéd megnyugodott 8-as ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!