Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nagyon vonzóak, izmosak és/vagy nagy méretük van, nem érzik néha magukat csak szex-játéknak, kelléknek?
A szexhez nem kell más, csak a testi szimpátia és a gerjedelem.
Ha meg érzelmekről van szó, például egy párkapcsolat, az hosszabb idő alatt alakul ki, könnyen észrevehető, ha a másik csak a külsőd miatt van veled.
Jóképű srác vagyok ,szálkásan izmos és nagy farkú, utóbbit nem látja mindenki!
Vokt mikor elgondolkodtam rajta,hogy miért is vagyok annyira népszerű ,és tuti volt olyan akinek csak a jó külsőm számított!
Mindez szerteoszlott akkor mikor a belső értékeim miatt szeretett belém egy férfi,látom a szemében a tüzet és,hogy elbűvölöm épp úgy mint Ő engem!
Nem érzem, sőt, élvezem, hogy helyes srácoknak kellek. Ilyen alapon minden vonzalom csak kihasználás? Ki mondja, hogy alkalmiban nem lehet élvezni a szexet?
18 / f a
Aktív vagyok,de pont a felsorolt tulajdonságok,amik nem jönnek be nálam egy passzívon.Meg sem nézek ilyeneket,nem érdekelnek.
Nem tehetek róla,hogy így van, de ez így is marad.
Mindig a "mezei" passzívak vonzottak és igen, a belső érték hiányában a kinézet nem minden.
Lehet ezzel, amit írtam egy lúzernek tűnök,de ilyen vagyok.És ilyen "mezei" passzív lesz a következő párom is,az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!