Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon rossz volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz volt az első szexuális élményem. Hogyan tudnék jobban bízni ezek után?

Figyelt kérdés

Én voltam a passzív, és egyáltalán nem vette figyelembe, amikor mondtam neki, hogy kellemetlen és fáj, hiába kértem meg többször is, hogy kicsit álljunk meg, az volt rá a válasza, hogy nem elég, hogy nőiesen nézek ki, de úgyis rinyálok, mint egy nő.

20/f vagyok, a pasi 32, direkt egy nálam idősebbel akartam először lefeküdni, gondoltam tapasztaltabbak és jobban odafigyelnek, de úgy tűnik naiv voltam :/

És elkezdtem ismerkedni egy másik fiúval és csókon kívül semmi más nem történt még közöttünk, de nem is érzem magam rá késznek és bár meséltem neki erről a dologról, biztosított róla, hogy nem fog sürgetni, de úgy érzem, hogy mostanában nem szeretnék lefeküdni senkivel, közben félek, hogy egy idő után megunja és otthagy

ma 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 20 évesen úgy érzed, hogy a 32 éves még nem öreg, de kellően empatikus és érett..hát nem (mindig)! Sajnos melléfogtál.

Szerintem kezdetnek jó ha egy türelmes és megértő partner van melletted. Nem kell elsietni a dolgokat, de magadban el kell rendezned, hogy túl tudsz-e lépni vagy felesleges húznod ennek a srácnak az idejét!

ma 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég egy szexuálpszichológusokkal készített podcastban hallottam azt a tanácsot, hogy nem kell ragaszkodni a behatolásos együttléthez. Többmindent érdemes szexnek tekinteni. Szerintem kísérletezzetek más dolgokkal. Maszturbáljatok a másik előtt, verjétek ki egymásnak. Sok variációs lehetőség van még, ami valószínű nem fog fájdalmat okozni.
ma 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Szerezz magadnak egy megbízható meleg barátot, akivel később testiség alakul ki.
ma 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt olyan nagyon könnyű ám találni, kedves 3-as ...
ma 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
4# Nem szabad feladni. :))
ma 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem igazából nem volt szar az első, inkább beijedtem, mert még nem fogadtam még el a melegségemet.. Csak hoki volt, semmi más. 19/F
ma 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3,5# Ez hülyeség! Értem a gondolatmenetet, hogy a bizalom miatt írod, de ezt nem lehet előre elhatározni, hogy keresel egy barátot akivel később testiség is kialakul.. Ez kb maga a társkeresés.

Én mondjuk egy példa vagyok erre, hogy a legjobb barátommal jöttem össze, na de mögöttünk volt közel 10 év barátság.

ma 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
6# Pedig semmi rossz dolog nincs a melegségben. Egyszerűen beijedtem, mert azt sulykolta mindenki belém, hogy ez valami rossz, utálatos dolog. Meg féltem, hogy jaj, mit szólnak majd a többiek.. Beijedtem.. Utálom magam ezért. Pedig csak ilyen lightos dolog volt, semmi komoly. Társkeresőn ismertem meg a srácot. Még tavalyi történet. 19/F
ma 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
7# Akkor neked van párod? Maradj mindig mellette, szeressétek egymást szerelemmel. Jó látni, hogy van még ilyen... 🙂🙂
ma 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!