Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért görcsölök ennyit a pasim anyagi helyzetén?
Még mindig a 8. Vagyok
Rosszul érzem magamat, hogy ilyet írok mert biztos rendes a barátod, de sosem gondoltál arra, hogy valójában csak átvert?
Nem szívesen utalnék másnak úgy, hogy meg csak nem is látom mert egy másik országán van…
De ez nem a te problémád…azért ezt tisztázzuk le…
ha nem ad lentebb az elvárásokból tényleg az utcán ragad….holott az utca helyett társbérlővel is lakhatna +sok olyan munka van ahová egy érettségi és jó benyomás kell és fel is vagy véve…
Vagy gondoljuk olyan egyedülálló anyukákat aki egyedül nevelik gyerekeiket és akar 3 helyen is képesek dolgozni és az egyik munka pl a takarítás…lehet ő sem ezt akarta, de valahol el kell kezdeni és ezekre a munkákat is el kell végeznie valakinek…
Jelenleg én 23 vagyok van egy diplomám, amivel még nem találtam Szegeden munkát így, hogy tudják fizetni a társbérlőmnek a 40.000ft így a levelező szakom mellett részmunkaidőben egy kisállatkereskedésben vagyok eladó…ez sem a legjobb, de majd jobb lesz…minden esetre nem vagyok az utcán…és próbálok jól tanulni, hogy államin maradjak.
Meg kéne értetni vele, hogy kihasználni egy másik ember kedvességét nem egy becsületes dolog…biztosan nem ragaszkodna bizonyos dolgokhoz, ha te nem segítenél…ezért is mondom azt, hogy kihasznál, mert egy ilyen dolog annyira zavarná a másik ember, hogy inkább lentebb adna az elvárásaiból…viszont ő azért ragaszkodik dolgokhoz mert miattad megteheti…
ÉS EZ SZERINTEM NEM KEDVES DOLOG…
mert legalább látnád, hogy próbálkozik és, hogy rosszul érinti, hogy te fizeted és a fontosabb, hogy lentebb adná az elvárásait…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!