Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért görcsölök ennyit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért görcsölök ennyit a pasim anyagi helyzetén?

Figyelt kérdés
Hogy is mondjam, eléggé rájár a rúd a barátomra, ami az anyagiakat illeti. Jelenleg új lakást keres, pár hete én fizettem ki a rezsijét, meg több bevásárlást is. Ilyenkor mindig rosszul érzem magam, de mivel én is voltam sza* helyzetben, meg szeretem, nem hagyom magára. De engem is rossz érzéssel tölt el, mert nincs kb pénze, most talált csak munkát, ha én nem lennék, senki nem segítene neki, családja sem, de valahol muszáj határt húznom.

2023. okt. 31. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem ha már talált munkát, akkor nem gáz. Akkor lenne probléma, ha nem is akarna dolgozni, és veled tartatná el magát. Rendes tőled, hogy segítettél neki!
2023. okt. 31. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak az lenne gáz, ha nem lenne hajlandó dolgozni. Most már csak talpra áll lassan.
2023. okt. 31. 22:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Talpra áll, de jelenleg elég sok pénzt ki kell perkálnia. Nekem meg muszáj valahol határt húznom, de nem hagyhatom, hogy az utcára kerüljön. Mégis csak a párom.
2023. okt. 31. 22:07
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Az én párom 2 éve nem dolgozik, és nem is keres munkát, mert neki kényelmes az, hogy az én fizumból megélünk ketten és még félre is tudok tenni. Lehet, ha 2 évvel ezelőtt kibæsztam volna a lakásból, jobb lenne a helyzet, de én is hülye vagyok, szeretem, ezért nem volt szívem hozzá. Afdig húzd meg a határokat, amíg nem késő
2023. nov. 1. 06:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Magyar valóság

20éve dolgozok, havi 200 órát minimálbéren.

Nincs semmi luxus az életembe

És el fogy a pénz kajára, rezsire, szerencsére van nagy örökségem így van hova nyúlni.

Ez van, örülj neki hogy tudsz adni.

2023. nov. 1. 07:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tulsagosan magamra veszem. Belekepzelem magam a szitujaba. Meg hogy en mit csinaltam volna maskepp. De o hajthatatlan.
2023. nov. 1. 10:31
 7/15 Endura ***** válasza:
83%
Rajtam is élősködött egy ilyen parazita.23 éve volt de még a mai napig sem tudtam elfelejteni,mert akkor voltam életemben először és szerintem utoljára szerelmes valakibe.Egy év után szerencsére levált rólam ez a kullancs és átment egy másik áldozatra.Ha vele maradok akkor elpusztultam volna.
2023. nov. 1. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Látom, hogy a vége felé csak egyre jobban szítjátok a tüzet…minden esetre jól cselekedtél, hogy segítettél rajta.

“Fontold meg mennyire fontos neked ez a személy vagy, hogy te mennyire vagy fontos neki +sose költs túl sokat a másikra.”

Mondanám ezt én, de ha tényleg ilyen rossz helyzetben vagy az már csak emberség kérdése, hogy meddig vagy hajlandó ennyi költséget átvállalni…minden esetben ha ki akar használni ha nem szüksége van erre a támaszra!

Mivel már van munkája, így esetleg hitelt is felvehetne…kezelje úgy az éltet mint egy felnőtt, mert semmi sem garantálja, hogy egyszer ne válna szét az utatok…és akkor meg kell állnia a saját lábán egyedül is.

Lehet, hogy ez keményen hangzik, de tényleg bármi megtörténhet az életben, és ha jól értem otthonról nem kap anyagi támogatást…Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban van a szüleivel, de apai és anyai kötelesség, ha anyagilag megtehetik minimum a legkevesebbel támogatni a gyermeküket egy ilyen helyzetben…de valahogy segíteni neki…

2023. nov. 1. 23:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem mióta tudják hogy meleg, nem igazán jó a viszonyuk. Kettőnk kapcsolatáról se tudnak, valamit a párom szerint még tartoznak is neki évek óta...ennyit arról hogy minden anya segíti a gyerekét.
2023. nov. 2. 08:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

8. Vagyok

Hát ez elég szomorú…ha ilyen drága dolog fenntartani egy lakást esetleg még fiatalok vagyok akkor össze lehetne költözni egy társbérlővel…főleg egyetemisták csinálnak ilyet pl én is…így havi 40.000 nekem és Szeged belvárosában vagyok. Tudom, hogy ez megsínyli a kapcsolatot, de ez nagyban függ a társbérlőtől, hogy mennyire rugalmas elfogadni azt, hogy van egy párod aki néha meglátogat vagy ott is alszik.

Lehet itt álmokat kergetni, hogy saját lakás, de a legfontosabb, hogy legyen fedél a feje felett és tudjon megtakarítani pénzt, hogy aztán elköltözhessen. Ajánlatos lányt keresni érhető módon +a lányok elfogadóbbak és sokkal rendezettebbek.

2023. nov. 2. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!