Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is meleg lehet?
Van egy baratom aki elmondasa szerint nem meleg, de ahogy viselkedik teljesen mast mutat, o tudja rolam hogy vonzodok a ferfiakhoz is, volt hogy mar lattam megnez hosszasan egy ferfi feneket, noket peldaul egyaltalan nem lattam, hogy nezne, neha mar tulsagosan is ra van feszulve arra hogy neki no kell, ugyan akkor barki meglatja azt mondjak, hogy biztos meleg, es erre tobbszor ra is kerdeztem, de mindig az a valasza hogy neki biztos nem kell ferfi csak no, voltak baratnoi, de azon gondolkozok, hogy van ilyen hogy ennyire melegnek tunik valaki, de megsem az ? Vagy csak meg magarol se hiszi el csak ha megfeledkezik az elfolytasrol, es olyankor elojon ? Letezik ilyen ? Szamomra azert fontos mert tobbet is akarnek tole, ha tudnam hogy van ra esely, de addig lepni nem merek?
Van itt olyan aki tenylegesen nem hitte el magarol hogy vonzodhat a ferfiakhoz is, aztan vegul rajott hogy de megis ? O 20/f
En 24/f
Huh, az elején azt hittem, hogy sikerülni fog végig ékezet nélkül és egyetlen mondatban leírni az egész szöveget, de azért a hatodik sorra csak megérkezett egy kérdőjel.
A válasz: Mindkettőre van példa. Sőt, elég gyakori mindkettő. Az is, hogy valaki sztereotip "melegesen néz ki, melegesen viselkedik" és közben mégsem az, meg az is, hogy tagadja akár még önmaga előtt is, főleg az elején. Bármelyik igaz lehet. Ha most azt mondja, hogy nem, akkor azt vedd nem-nek. Ne nyomulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!