Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebbek elvárásai fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebbek elvárásai fiatal partner felé és fordítva?

Figyelt kérdés

GOndolok itt 10+év különbségre minimum.

Külső és belső téren, illetve magát az aktust illetően.

2023. okt. 29. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
10 év különbség semmi. Kb. azonos korban nőttek fel, megvannak a közös pontok, élmények.
2023. okt. 29. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Egészség testileg és lelkileg is !

Passzív legyen és kapcsolatban gondolkodjon.

Lehetőleg ne dohányozzon.

Ennyi:)

2023. okt. 29. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Nekem csak annyi a lényeg hogy szeressen szopni és vékony legyen.

Vékony aktív 30-as.:)

2023. okt. 29. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Idősebb felé: legyen autója, lakása, sportoljon, ne legyen elhízott, legyen nagy fasza ha aktív, ha passzív akkor meg jó segge legyen.

21/f

2023. okt. 30. 06:33
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Én kimondottan a fiatal 18 körüli fiúkat kedvelem!

Lényeg, hogy legyen meg a kölcsönös szimpátia, legyen normális, ápolt, lehetőleg Budapesti, és élvezze amikor orálisan kényeztetem!, ha ezek megvannak az már jó...

44/F/Bi/Bpi

2023. okt. 30. 06:34
 6/6 Tanquerey ***** válasza:
85%

Én a túl nagy korkülönbség miatt komolyan elgondolkodnék, hogy belemenjek-e még egyszer. Az utolsó kapcsolatomban 29 év volt a korkülönbség. Már az elején is elgondolkodtam, hogy nekem kell-e ez, de végül lett belőle 3 év, de rengeteg kompromisszumot kellett kötni. Én nem igazán passzoltam az ő baráti köréhez és fordítva is így volt, ezért nagyobb, baráti kirándulásokat, programokat szinte lehetetlen volt szervezni és sorolhatnám és mindezek miatt egyre inkább éreztem, hogy kezdek eltávolodni azoktól az emberektől, akiket szeretek. Az utolsó fél évben egyre több vita is volt, szóval mindketten rájöttünk, hogy sokáig tovább már nem lehet folytatni. Ő rájött, hogy 21 évesen szeretne többet lenni a barátaival, benne volt még az a tűz, ami abban a korban természetes. Ami viszont meg volt a 3 év alatt, az a bizalom, a hűség, az őszinteség, az egymással szembeni tisztelet és a rendszeres, tartalmas, hosszú szeretkezések. Ezek amúgy is betonbiztos alapkövei kell, hogy legyenek egy kapcsolatnak nem csak nagy korkülönbség esetén. Ha ezek nem működnek, akkor az egész veszett fejsze nyele...

Valamiért előtte is mindig fiatalabbak voltak mellettem, de 15-20 évnél nagyobb különbség nem volt.

Szóval még egyszer nem tudom, belekezdenék-e egy ilyen kapcsolatba.

50/P/Bp.

2023. nov. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!