Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg fiúk! Ti élvezitek ha megdugnak titeket? Milyen korú az ideális aktív partner? És te hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 18:33
1/8 anonim válasza:
Nagyon is élvezem, nincs ideális, volt már fiatal és “idősebb” partnerem is, 20 vagyok
3/8 anonim válasza:
Szeretnem kiprobalni egy 20 korulivel
16 F
4/8 anonim válasza:
Imádom!!!
Szeretem mikor tudja a pasi,hogy mit szeretne és nem kímélve dugja meg a formás seggem!
A 30as pasik jönnek be,férfiasak és kemények!
21 vagyok
5/8 anonim válasza:
Kipróbálni szeretném, valaki normális lenne a legideálisabb aki tudja mit csinál és figyel akkor jó lenne szerintem. Olyan 20-30 közti.
21f
7/8 anonim válasza:
Szeretem
18-40 plusz mínusz 2 év
21 passziv
8/8 anonim válasza:
Aktiv idoskemt mondom akikkel voltam elehvfiatalok voltak ed nahyon elveztek. Meg az se volt baj ha nem elvezett el. Atvedlik lanyba es ugy is viselkedik. Mintha mai fiukban tobb lenne a noi hormon. Amit csak fokozok ha beleelvezek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!