Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fura fetissel találkoztál?
Aktív vagy passzív volt aki kérte? Mi volt az? Teljesítetted?
Én most egy izmos sráccal dugtam. És arra vágyott, hogy a golyóit szorongassam. Szenvedett közbe durván. Megtettem, mert őt izgatta.
Volt több is.
1. Nagyon szép roma fiú, izmos, tetkós, tökéletes külsővel. A mai napig nem értem miért volt neki jó, hogy egy tök átlagos magyar leköpje és lehugyozza és az arcára élvezzen egy erdőben.
2. Mostani barátom szereti ha a farkára élvezek és a geçimmel verem ki neki, nekem ez is fura. Egyszer élvezésig szoptam őt a saját cuccommal, na az is fura volt.
3. A legundorítóbb szerintem ez; a srác azt akarta, hogy 4kézlábra áll, előttem szó szerint kiszarja magát, majd a seggét kimosandó belé kellett volna hugyoznom és utána megdugnom. Hát erre nemet mondtam, ez nekem sok volt.
Míg nem voltam a mostani barátommal ismerkedtem fura alakokkal, volt hónaljfétises, lábfétises, pisifétises, szex közben éneklő!!!!(ezzekel nincs bajom, de kihagyom ha lehet). Eddig még sose ismerkedtem olyannal, aki csak simán akarna szexelni mindenféle extra nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!