Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fura fetissel találkoztál?
Aktív vagy passzív volt aki kérte? Mi volt az? Teljesítetted?
Én most egy izmos sráccal dugtam. És arra vágyott, hogy a golyóit szorongassam. Szenvedett közbe durván. Megtettem, mert őt izgatta.
2 volt.
1. Arra vágyott, hogy mikor szop vegyem fel telóval. Felvettem. Amúgy néha ha elém kerül meglepődök miért hagyta. Helyes fiatal srác volt.
2. Azt akarta hogy alázzam, pofozzam, stb. Ez nagyon nem izgatott. Aztán mikor csináltam megtetszett. Kb 3 hónapig így ment heti 1 talival. A végén már elég kreatívan használtam őt. Élveztem, hogy mindent megtehetek. Aztán bepasizott és kiköltöztek Németországba. Viszont a legfurább vágya az volt, hogy verjem neki és mikor elélvez akkor élvezés közbe nyomjam be gyorsan tövig a farkam neki. Ami azért lepett meg mert amúgy látszott, hogy fáj neki. Megtettem, hisz ő akarta. De máig nem értem mi volt ebbe az izgató neki.
Van egyáltalán olyan,akinek nincs fétise,nem szub és nem perverz ?
Ez valami elképesztő, mást sem hallani mindenhonnan csak ilyeneket.Nem értem mi visz rá erre embereket...Rengeteg a lelki, mentális probléma.
Gyűlölöm a testi és lelki erőszak minden formáját,kivéve az önvédelmet.
Más téren is így vagyok ezzel,nemcsak a szexre értem.
Nem tudnék sem alázni,sem bántani senkit,de én sem viselném el.
Ha ez nálam mentális gond, akkor okés,vállalom.
3-as
Úgy alapvetően nincs a szexben semmilyen fétisem, éa nem is vagyok se dom se szub. Nem ítélek el senkit sem ha van neki, viszon abban egyetértek a hármassal, hogy sok melegnek van valamilyen extra dolga. Mármint nekem úgy tűnik hogy a többséget (az itteni kérdések alapján pl) izgatja valami nem hétköznapi dolog.
Egyre több az alázással kapcsolatos kérdés.
Mégegyondom, nekem mindegy ki mit kivel, csak szimplán a számok alapján lassan úgy tűnik hogy a sima szex már bem elég az embereknek. És ez engem kicsit elszomorít, mert még kissebb az esély arra hogy olyannal fusson össze az ember akinek nincs extra kivánsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!