Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megbánhatom ha kipróbálom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánhatom ha kipróbálom sráccal?

Figyelt kérdés
Ha elélvezek az egészet utálom, de előtte meg nagyon vágyom arra, hogy kielégítsen egy srác. Elképzelem milyen lenne, stb. Szerintetek élőben ha megesne bánnám?
2023. okt. 27. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is megbántam mikor először találkoztam sráccal, de aztán megint akartam.

Ahogy megbékélsz magaddal, úgy egyre kevésbé fog bántani a dolog.

Szerintem azért is veszi rá a találkozóra magát nehezen az ember, mert ha szexuálisan történik valami, akkor onnantól nem tudood bemagyarázni magadnak, hogy "mégse vagyok meleg"

Addig mondhatod nyugodt lelkiismerettel, hogy te heteró vagy, hiába álmodsz szexelő fiúkkal... Az csak álom... De ha a valóságban valakit leszopsz vagy téged leszopna valaki, akkor onnantól a kocka el van vetve. Lőttek az önérzetes heteró önképnek.

Ha meleg vagy biszex az ember, akkor ez az önkép/álarc előbb utóbb úgyis megy a kukába szerintem, mert megbolondul az ember, ha mindig mást játszik, mint aki valójában.

2023. okt. 28. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Haz igen ha valosagga valik az egesz onnantol nincs visszaut

Attol felek ha igazabol csinalnam annyira megutalnam az egesz vilagot megjobban hogy a vegen meg ongyilkos is lennék

2023. okt. 29. 05:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hova valósi vagy? Hasonló cipőben járok 21/F
2023. okt. 29. 07:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Türelmes partnert keress, akinek ha azt mondod állj, akkor megáll. Amit nem akarsz csinálni, azt ne engedd magadra erőltetni sem.
2023. okt. 29. 07:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha van aki benne lenne mikor kanos vagy és vékony és fiatal az írjon.
2023. okt. 29. 07:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem az általad leírt csoportba tartozom.
2023. okt. 29. 07:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is innen ismertem meg:) Nagyon izgalmas volt és remélem lesz ismétlés. Vicces, de a kérdéshez ő is kommentelt :D
2023. nov. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!