Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/ meleg fiúk, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/ meleg fiúk, szerintetek ez elítélendő vagy később megbánhatom?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, fél éve kerültem egyetemre és koliba. Egy ideje gondoltam magamról hogy bejönnek a srácok is így elkezdtem kiélni magam. Fél év alatt 9 különböző sráccal ismerkedtem meg és voltam együtt, mindegyik srác adott olyan plusz különleges érzést ami miatt ismét elgondolkodok minden alkalom után hogy valami újat egy új sráccal kipróbáljak.

Talán kijelenthetem hogy a múlt félévem volt életem legjobb fél éve és szeretném ezt folytatni és új akár idősebb srácokat megismerni (eddig inkább korombeliekkel voltam).

Ti az ilyen életet elítélitek? Volt valakinek hasonló korszaka? Egy idő után eljöhet az hogy már nem akarok új és új sráccal lenni? Illetve gumi mellett is sok kockázata lehet az ilyen életnek?

19f/bi- meleg (az utóbbi időben inkább csak a srácok érdekelnek a csajok nem is)

2023. jan. 24. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem élnék így (azonos párral is meg lehet élni új dolgokat), de ha neked nem gond és védekezel, nem ítéllek el.
2023. jan. 24. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem elitélendő gumit mindíg húzz, ha passzív vagy az jár több egészségügyi kockázattal ha váltogatod a partnereid.

Aktív aki esetleg nem is szopik csak szoptat análnál mindíg gumit húz ő jóval kevesebb betegségnek van kitéve.

Később évek múlva valószinüleg fogod kívánni a fix partnert stabilitást.

2023. jan. 24. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Elítéllek, igen. De ettől máshogy fogsz élni?
2023. jan. 24. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök jó, ha lett volna rá lehetőségem én is így éltem volna 19 évesen. :D biztosan nem fogod megbánni. csak védekezz és legyél óvatos, hajrá!
2023. jan. 24. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Hasonló étvágyam volt a korodban nekem is!

Jóképű sportoló srácként,formás hátsóval igen kapós voltam,de nem bántam meg semmit,sőt!

Aztán jött ,hogy jó lenne kikötni egy valaki mellett ,ami sikerült szerencsére:)

2023. jan. 25. 04:50
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Fel ev alatt 9 fiu hat jo nagy ri banc lett beloled
2023. okt. 29. 05:08
 7/7 sandrisbp ***** válasza:
84%

#6: most mi van, irigykedsz, mert te nem vagy ilyen kapós??? vigyázz, az irigység árt a szépségednek.

nekem volt egyszer olyan, amikor pár hónapig külföldön voltam, hogy nagyon dühös voltam magamra egy félresikerült ottani kapcsolatom miatt, akihez ráadásul végig hűséges voltaam, és mégis rohadtul átvert és még a szex se volt vele igazán jó - és nagyon fájlaltam, hogy annyi jó lehetőséget elszalasztottam, illetve nem is kerestem a lehetőségeket... pedig elég sok helyes pasi élt abban a városban :) - amúgy is bejönnek a szőkék és a legtönnjük az volt. és hát kimentem a strandra, hogy elüssem az időt, de a dühöm nem múlt el, viszont ott aztán volt lehetőség dögivel.... és - bár nem vagyok büszke rá - de aznap a strandon egy nap alatt öt sráccal jöttem ott össze (kivertük, ilyesmi - nem vagyok hülye). Utána nem így folytattam azért, de akkor ez nagyon kellett. És cseppet sem tartom magam r***ncnak emiatt.

2023. nov. 25. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!